Odp: pakowanie wydechu
Nie wiem jak to jest z tymi alu nitami. Wydech grzmotnal niezle, a zadne luzy sie nie porobily. Jest ciasno jak ... dziewicy :P Jak by sie mial zrobic luz na nitach, to od tego uderzenia by sie zrobil przeciez.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » pakowanie wydechu
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem jak to jest z tymi alu nitami. Wydech grzmotnal niezle, a zadne luzy sie nie porobily. Jest ciasno jak ... dziewicy :P Jak by sie mial zrobic luz na nitach, to od tego uderzenia by sie zrobil przeciez.
a próbował toś zastosować wióry stalowe?? jakie coś jak myjki do naczyń...
a nie będzie to się cholernie nagrzewać ? :/
długie skrawki z obróbki nierdzewki stosuje lokalny fabrykant wydechów w Świdniku, na pewno wytrzyma dłuzej od waty szklanej , nie wiem jak z tłumieniem
a próbował toś zastosować wióry stalowe?? jakie coś jak myjki do naczyń...
kiedyś jak gsxfa na stunta robiliśmy z kolegami i za mocno tłumole wybebeszyliśmy więc zastosowaliśmy to i wyciszało ale mieliśmy przelot wolny i z czasem się wypaliło... podejrzewam że gdyby była z jedna przegroda chociaż to by może wytrzymało ;] a co do tkaniny szklanej to nie wypala się (możliwe że gradacja ma znaczenie bo im większa to cieńszy materiał) a też tłumi ;]
A jakby rurkę owinąć wełną stalową a dookoła upchać niepalną matę szklaną? Też mnie czeka przeróbka przelotu (bo Brzoza powiedział, że moje LC4 chodzi jak Focus bez wydechu :( )
no chodzi chodzi jak rozbebeszony samochód.
Wg mnie to najlepiej jeżeli juz upchać niepalną watę szklaną taką budowlaną. Ja tak mam teraz w FMFie i nie wypluwało mi jej...
A bo ja Ci tłumaczyłem, że rozłazi mi się to kolanko, jak miałem przelot to się nie rozłaziło.
Skoro Ci ta wata nie wylatała, ani się nie wypalała to tak zrobie. Ma być tanio i solidnie! Jak to w akademiku :D
jasne!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » pakowanie wydechu
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 77 zapytań