Odp: Pozdrowienia z Pleven
Crazy,
To kiedy jakaś relacja ? Napiszcie też jak było z dojazdem i sprawami noclegowymi.
Kaczor,
masz rację, nie ma co czekać, trzeba jechać do nich :-)
Jaro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pozdrowienia z Pleven
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Crazy,
To kiedy jakaś relacja ? Napiszcie też jak było z dojazdem i sprawami noclegowymi.
Kaczor,
masz rację, nie ma co czekać, trzeba jechać do nich :-)
Stary. Zrobilem tyle zdjec, aby wybrac jakies ostre, ze na razie przkopalem sie przez 1/3 :)
A nie moge wrzucic zdjec "ot tak" pierwszych lepszych bo takie mozna obejrzec na mozaika.pl lub PociagJuzPrzejechal.com
jesli chodzi o dojazd, to lecielismy pelną pyzą Kildowowym mitasubiszi, przez Slowacje i Serbie.
22h jazdy od wyjazdu do przyjazdu (lacznie z zaznaczaniem terenu w poszczegolnych panstwach i obiadem)
Hotel w stylu gierkowskim, kiedy to byl chyba najfajnieszym hotelem, teraz lekko podupadl. Ale lazienke i polaczenie z netem mial. No moze nie byl za bezpieczny jesli chodzi o "zakluczanie" bo Szwinia zdazyl drzwi otworzyc scyzorykiem zanim wstalem z kanapy, aby go wpuscic.
Zaowdnicy przed treningami imprezuja. Nieco tylko lzej niz my w Gostyniu, co jednak nie przeszkodzilo niektorym byc wywalonym przez bulgarskiego wykidajlo.
Hotel to 50 euro za osobe za 2 dni. Lacznie ze sniadaniem.
Wejscie do klubu nocnego to 2 dziukusy (1 dzikus= 2 zł)
Tak wiec z racji oszczednosci nie bylo tam nas.
Napitek ognisty w knajpie jest nieco tanszy :)
Sam tor jest w odl. okolo 10 km od miasta na terenie jednostki wojskowej.
Wiecej doda Kildow jak sie wyspi :)
No raczej, że nie byliśmy i to nie tylko dlatego, że wejście kosztowało 2 dzikusy. Po prostu nie chcieliśmy tam wchodzić. Zwiedziliśmy za to muzeum bułgarskiego rękodzielnictwa, byliśmy w największej w Pleven bibliotece i mogliśmy podziwiać makatki wyplecione przez najzdolniejsze dzieci z bułgarskiej szkoły pionierów.
P.S. chiałem w tym miejscu serdecznie pozdrowić moją żonę, która czasem tu zagląda :D
Sie jezdzi po swiecie, to sie jest w telewizorze. Tym razem z aparatem :)
Widać też było jak uciekłeś przed ślizgającym się po bandzie Bidartem :)
Czy orientujecie się czy będzie jeszcze powtórka relacji z SoN w tv? Sprawdzałem ES i EX i niestety nic nie znalazłem...
wczoraj było na es2, czy będzie więcej nie mam pojęcia
Ty się Crazy nie przechwalaj "bywaniem w świecie", tylko te foty zapodawaj :-)
:) segreguje sie. Bo mam ich zbyt duzo i nie chce Was zanudzac.
wczoraj było na es2, czy będzie więcej nie mam pojęcia
dzięki szwinia za informację, gapa jestem bo przegapiłem tą relacje :[ A po obejrzeniu zdjęć żałuje jeszcze bardziej, że nie widziałem tych slajdów i hopek...
http://www.youtube.com/watch?v=K5aTYXVRksM&feature=related
Jakieś krótkie Highlighty :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pozdrowienia z Pleven
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 73 zapytań