1

Temat: Naklejki

Ma ktoś może jakieś dobre wejście na dobre naklejki ? .Dobre tzn.chodzi mi o takie,żeby pod ciśnieniem się nie odklejały. Jak miałem jeszcze cr-ke to tutaj u mnie gościu mi zrobił ale była taka kaszana że masakra.Gdy umyłem motor myjką ciśnieniową to większość naklejek odpadła :/  Bo chciałbym jakoś fajnie okleić swojego KTM-a żeby nie wyglądał tak smutnie :)  Znacie kogoś takiego co robi dobrej naklejki ?

2

Odp: Naklejki

Wystarczy oddalić strumień z myjki i naklejki nie powinny schodzić. Ja oklejam zwykłymi gratisami lub np. z MotoX'a nigdy nie miałem problemu.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

3

możesz nakleić i polakierować  :lol:
a tak na prawdę to Bartek dał ci rozwiązanie problemu :P

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

4

Niestety te naklejki co miałem były tak lipne ze nawet oddalenie lancy nic nie dało  :/  zobacze może na allegro coś wyczaje i zobacze jak będą się trzymać :)

5

Dlatego ja myjką ciśnieniową myje tylko koła i błotniki od spodu, reszte tylko zraszam.  :)

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

6

a tak oryginalne okleiny kupione w aso sa takei ze nawet gleby na asfalcie im nie straszne sa

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

7

mi robili w drukarni ale powiedziałem że chce na folii firmy 3M a nie firmy krzak i były nie do zdarcia ;]

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

8

Bardzo dobre naklejki [url=http://www.blitzmoto.pl]www.blitzmoto.pl[/url]

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

9

OK dzięki panowie za pomoc :)

10

motonaklejki.pl

11

cross napisał/a:

a tak oryginalne okleiny kupione w aso sa takei ze nawet gleby na asfalcie im nie straszne sa

Witam  Szefie  jak dodac zdjecie   przy moim profilu
dziekuje z góry

12

Panowie powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, numer startowy musi mieć czarny kolor i białe tło jeśli chodzi o starty w PP ?

13

Teoria wygląda tak:
klasa 250cc - białe tło i zielone cyfry, numery od 1 do 50
klasa Otwarta - białe tło i czerwone cyfry, numery od 51 wzwyż

Praktyka:
Nikt tego nie sprawdza.

jakubek

14

OK dzięki,bo jak patrze po zdjęciach to tak większość ma inaczej :)