1

Temat: Kupie supermoto

Witam tak jak w temacie kupie supermoto do 4000 tys. O pojemnosci 125 najlepiej 4 suw. Prosze o fotki i propozycje z gory dzieki:)

2 Ostatnio edytowany przez BolekZKO (2010-11-07 20:02:33)

Odp: Kupie supermoto

Prawie jak Supermoto ;P

[url]http://allegro.pl/honda-xr-125-50-05-motorower-i1285927632.html[/url]

Jak wrzucisz oponki to nikt się nie kapnie xD do negocjacji

Na Alledrogo na dzień dzisiejszy nie ma nic ciekawego  :P

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

3

zastanowie sie nad nim ale prosze o dalsze propozycje:)

4

Amatorek - co my mamy ci motocykla szukac ? i jeszcze zdjecia podsylac ? Mysle ze masz wiecej niz  2 zwoje i znajdziesz guzik "szukaj" na allegro - to naprawde dziala. Wystarczy wpisac w polu "supermoto" i po sprawie.
Jak bedziesz mial jakies pytania do konkretnych modeli czy warto czy nie to smialo sie pytaj,

5

[url]http://moto.allegro.pl/supermoto-nie-ktm-i1305311188.html[/url]  na twoim polowal bym na takie cus nie koniecznie ta. Sam ujezdzam takie SuMo i jak na 125 w 4t nie jest wcale az tak zle jak to niektorzy twierdza.

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

6 Ostatnio edytowany przez Amatorek (2010-11-07 22:19:48)

Krzemien napisał/a:

Amatorek - co my mamy ci motocykla szukac ? i jeszcze zdjecia podsylac ? Mysle ze masz wiecej niz  2 zwoje i znajdziesz guzik "szukaj" na allegro - to naprawde dziala. Wystarczy wpisac w polu "supermoto" i po sprawie.
Jak bedziesz mial jakies pytania do konkretnych modeli czy warto czy nie to smialo sie pytaj,

Chodzi mi o to ze jak ktos ma na sprzedasz motor na forum  niech pokazuje go

7

Wydaje mi sie za jak ktos chce sprzedac motocykl na forum to wlasnie zaklada sobie swoj temat, inaczej nikt by nie znalazl informacji o sprzedazy, także polecam zerknac na posty "Sprzedam" w tym dziale i wszystko bedzie jasne.

8 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-11-07 22:50:09)

Ja Ci moge polecić motocykl znajomego brata kolegi , tak sie składa , ze mam opis jego motocykla .

http://lh5.ggpht.com/_9g2LXRaOiRQ/THarl96v1eI/AAAAAAAABIk/sTf3CSpyT-E/s640/Zdj%C4%99cie0146.jpg
Supermoro Suzuki Dr 650 se
Tuningowany motocykl używany przez emerytowanego ciecia z supermarketu , nie katowany , spalanie w miescie/ trasie/mieszany: 5l/5l/5l
Tuning :

• big bor 720ccm

• bi turbo ukryte w narzedziówce

• dwa intercoolery zamontowane dyskretnie pod przednimj błotnikiem

• nowa głowica z nowymi ostrymi  wałkami

• zmienne fazy rozrzadu

• tytanowe zawory

• kanał "F" znany z F1 po przydkaniu otworu wlotowego, blokujesz strumien powietrza dociskający tylnie skrzydło co za tym idzie zmiejszasz opór powietrza , strasznie przydatne gdy trafia sie prosta powyzej 200 m spokojnie wtedy mozna zwiekszyć vmax ze 160 do 165 km/h !!!!!!

• power commander

• 12 map zapłonu o zakresie mocy od 40 - 80 km i momencie obrotowym od 55 Nm do uwaga 200Nm ( tego nie dostaniesz ani w yamasze vmax czy nawet rokecie 3)

• prawie gotowa instalacja NOS , nie miałem czasu dokończyć

• super lekkie feli gold San remoooo

• bardzo lekki , specjalnie zaprojektowany do Drki układ wydechowy Leo vince o wadze UWAGA !!!  tylko 500g

• Pływająca tarcza z ... UWAGA równie dobrze pływajacym zaciskiem !!!

• Handbary dedykowane do motocykla supermoto , nie ma ich na zdjeciu

Jak widac motocykl jest doinwestowany jezdzony tylko na najlepszym oleju Lotos gas 15w40 , zrobiłem na nim w tym sezonie tylko 666 km i to gównie po parkingu !!!
UWAGA UWAGA tylko teraz dla osoby zdecydowanej która da znac w ciągu 5 minut obniżam radykelnie cene z 7000 zł na 6999 zł

motoslide.com

9 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2010-11-07 22:58:51)

a wymienisz się za skuter
:/

:|

:)   

:o 

:D

:lol:

Barteksm czy ty może piszesz książki jeżeli nie to zacznij :P

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

10 Ostatnio edytowany przez ConQest (2010-11-07 23:03:51)

Bartek a zcemu się nie chwalisz że masz ramę ze  specjalnego stopu prosto z NASA :P:P

Suzi DRZ 400 SM K5.

11

bueeheheee  :lol:  wymiekam, z takim opisem to brac i juz :)
Swoją droga mi sie zawsze te DRy podobały ale juz jako enduro do 100+ km wypadow.

12 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-11-07 23:18:40)

Ponczo napisał/a:

a chiński ?

ConQest napisał/a:

zapomniałem dodać , dzięki :)

Amatorek napisał/a:

Amatorek jeżeli ma być 125 to mogę zalepić gliną cylinder zmiejszając objętość do 125 ccm w koncu czego sie nie robi dla klienta

motoslide.com

13

Barteksm napisał/a:
Ponczo napisał/a:

a chiński ?

A może przyjmiesz w rozliczeniu rozrzutnik do gnoju albo rekultywator rotacyjny dwuskibowy z przełacznikiem fazowym ? Pląta mi się taki po garażu i nie wiem co z nim zrobić ;D

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

14 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-11-07 23:29:56)

Nie ale , chętnie chromowaną betoniarkę  z neonami bym przyjął , bo musze jaką panne na dyskotece poderwać na studniówke , a wiadomo polonez caro plus z ową betoniarką wygladał by juz elegancko.

Ps betoniarka niech bedzie spalinowa bo przedłużacz mam tylko 50 metrowy , a dyska oddalona o dwa km , a i niech ma porządne mocowanie do haku co by mi nie odpadła jak bede leciał poldzersem .

motoslide.com