Temat: Kupie supermoto
Witam tak jak w temacie kupie supermoto do 4000 tys. O pojemnosci 125 najlepiej 4 suw. Prosze o fotki i propozycje z gory dzieki:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie supermoto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam tak jak w temacie kupie supermoto do 4000 tys. O pojemnosci 125 najlepiej 4 suw. Prosze o fotki i propozycje z gory dzieki:)
Prawie jak Supermoto ;P
[url]http://allegro.pl/honda-xr-125-50-05-motorower-i1285927632.html[/url]
Jak wrzucisz oponki to nikt się nie kapnie xD do negocjacji
Na Alledrogo na dzień dzisiejszy nie ma nic ciekawego :P
zastanowie sie nad nim ale prosze o dalsze propozycje:)
Amatorek - co my mamy ci motocykla szukac ? i jeszcze zdjecia podsylac ? Mysle ze masz wiecej niz 2 zwoje i znajdziesz guzik "szukaj" na allegro - to naprawde dziala. Wystarczy wpisac w polu "supermoto" i po sprawie.
Jak bedziesz mial jakies pytania do konkretnych modeli czy warto czy nie to smialo sie pytaj,
[url]http://moto.allegro.pl/supermoto-nie-ktm-i1305311188.html[/url] na twoim polowal bym na takie cus nie koniecznie ta. Sam ujezdzam takie SuMo i jak na 125 w 4t nie jest wcale az tak zle jak to niektorzy twierdza.
Amatorek - co my mamy ci motocykla szukac ? i jeszcze zdjecia podsylac ? Mysle ze masz wiecej niz 2 zwoje i znajdziesz guzik "szukaj" na allegro - to naprawde dziala. Wystarczy wpisac w polu "supermoto" i po sprawie.
Jak bedziesz mial jakies pytania do konkretnych modeli czy warto czy nie to smialo sie pytaj,
Chodzi mi o to ze jak ktos ma na sprzedasz motor na forum niech pokazuje go
Wydaje mi sie za jak ktos chce sprzedac motocykl na forum to wlasnie zaklada sobie swoj temat, inaczej nikt by nie znalazl informacji o sprzedazy, także polecam zerknac na posty "Sprzedam" w tym dziale i wszystko bedzie jasne.
Ja Ci moge polecić motocykl znajomego brata kolegi , tak sie składa , ze mam opis jego motocykla .
Supermoro Suzuki Dr 650 se
Tuningowany motocykl używany przez emerytowanego ciecia z supermarketu , nie katowany , spalanie w miescie/ trasie/mieszany: 5l/5l/5l
Tuning :
big bor 720ccm
bi turbo ukryte w narzedziówce
dwa intercoolery zamontowane dyskretnie pod przednimj błotnikiem
nowa głowica z nowymi ostrymi wałkami
zmienne fazy rozrzadu
tytanowe zawory
kanał "F" znany z F1 po przydkaniu otworu wlotowego, blokujesz strumien powietrza dociskający tylnie skrzydło co za tym idzie zmiejszasz opór powietrza , strasznie przydatne gdy trafia sie prosta powyzej 200 m spokojnie wtedy mozna zwiekszyć vmax ze 160 do 165 km/h !!!!!!
power commander
12 map zapłonu o zakresie mocy od 40 - 80 km i momencie obrotowym od 55 Nm do uwaga 200Nm ( tego nie dostaniesz ani w yamasze vmax czy nawet rokecie 3)
prawie gotowa instalacja NOS , nie miałem czasu dokończyć
super lekkie feli gold San remoooo
bardzo lekki , specjalnie zaprojektowany do Drki układ wydechowy Leo vince o wadze UWAGA !!! tylko 500g
Pływająca tarcza z ... UWAGA równie dobrze pływajacym zaciskiem !!!
Handbary dedykowane do motocykla supermoto , nie ma ich na zdjeciu
Jak widac motocykl jest doinwestowany jezdzony tylko na najlepszym oleju Lotos gas 15w40 , zrobiłem na nim w tym sezonie tylko 666 km i to gównie po parkingu !!!
UWAGA UWAGA tylko teraz dla osoby zdecydowanej która da znac w ciągu 5 minut obniżam radykelnie cene z 7000 zł na 6999 zł
a wymienisz się za skuter
:/
:|
:)
:o
:D
:lol:
Barteksm czy ty może piszesz książki jeżeli nie to zacznij :P
Bartek a zcemu się nie chwalisz że masz ramę ze specjalnego stopu prosto z NASA :P:P
bueeheheee :lol: wymiekam, z takim opisem to brac i juz :)
Swoją droga mi sie zawsze te DRy podobały ale juz jako enduro do 100+ km wypadow.
a wymienisz się za skuter
a chiński ?
zapomniałem dodać , dzięki :)
Amatorek jeżeli ma być 125 to mogę zalepić gliną cylinder zmiejszając objętość do 125 ccm w koncu czego sie nie robi dla klienta
Ponczo napisał/a:a wymienisz się za skuter
a chiński ?
A może przyjmiesz w rozliczeniu rozrzutnik do gnoju albo rekultywator rotacyjny dwuskibowy z przełacznikiem fazowym ? Pląta mi się taki po garażu i nie wiem co z nim zrobić ;D
Nie ale , chętnie chromowaną betoniarkę z neonami bym przyjął , bo musze jaką panne na dyskotece poderwać na studniówke , a wiadomo polonez caro plus z ową betoniarką wygladał by juz elegancko.
Ps betoniarka niech bedzie spalinowa bo przedłużacz mam tylko 50 metrowy , a dyska oddalona o dwa km , a i niech ma porządne mocowanie do haku co by mi nie odpadła jak bede leciał poldzersem .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie supermoto
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 74 zapytań