1

Temat: kto z Was jest z trojmiasta

Witam
W listopadzie muszę kupić już SM...(podwójne opodatkowanie-koszty ale mniejsza z tym)
Pierwsze moto-wybór padł na Drz
zadałem wątek o wymianie kół-z supermoto na enduro-wiem,że łatwo nie będzie ale ogarnę-tydzień supermoto a weekend enduro-tak to sobie wymyśliłem.
Do sedna-kto ma ochotę z trójmiasta rozgarniętemu 29 latkowi pokazać swoją maszyną-pogadać może wybiorę coś innego.

Myślę obejrzeć tą:

[url]http://motoallegro.pl/suzuki-drz-400-sm-iglaa-dr-z-i1281274686.html[/url]

Ale też zastanawiam się o co chodzi w naszym bike mastezrze-supermoto drz za 13500 z 2007 roku....stoi i stoi ja ją oglądałem-ładna ale sie nie znam

2 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-11-01 21:27:43)

Odp: kto z Was jest z trojmiasta

ja- zapraszam do mnie-a jak już kupisz SM to zapraszam na mój tor. Jest on road + off road więc można fajnie potrenować- a jak już wrzucisz koła cross to polatamy na tym samym torze tylko w off road :) ale jest ciężko bo piaszczyście  :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

3

Jakby co to ja mogę pokazać swojego KTMa no i TTRkę...

KTM 450EXC-R, SV 1000S, Gas Gas 280txt

4

Maks ja jestem z Trójmiasta, mogę Tobie bardzo chętnie pokazac moje moto. Tylko cholera jeden szkopuł, parę lat temu pojechałem za jedną Cholerą na Mazowsze i tak mi się zostało...Ale jak mogę miec prośbę to pozdrów ładne Panie z 3city:)))

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

5

Jagdtiger napisał/a:

Jakby co to ja mogę pokazać swojego KTMa no i TTRkę...

namówiony ;-)

sobota?

6

Spoko...dla mnie może być ale najlepiej w godzinach porannych bo ok 14-15 wybywam do niedzieli...
Jakby co to kontakt tel: 505050207

KTM 450EXC-R, SV 1000S, Gas Gas 280txt