Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011
jak chcesz rozwiązać dystrybucję?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak chcesz rozwiązać dystrybucję?
Poczta Polska
Ale wliczyłeś już koszt przesyłki?
Tak mi się wydaje.
Mam nadzieję że wszyscy z listy będą nadal zainteresowani.
Wpłace jutro , najpózniej w sobote.
A kiedy możemy się spodziewać kalendarzy ?? Kiedy zaczniesz wysyłać??
Wysłałem do wszystkich z powyższej listy PW z namiarami na mnie celem dokonania przedpłat na kalendarz. Mam nadzieję że nikogo nie pominąłem. Dodatkowo proszę jeszcze w treści przelewu podać wybór kolor/czarno-biały bo zapomniałem o tym napisać w PW.
Pozdrawiam, Gierwi
Gierwi a moze ktos by pokazał jak to bedzie wyglądało,jakie zdjęcia zostały wybrane...Nie lubie kupować czegoś ,czego nie widziałem...
Pokażę za parę dni. Masz rację że w ciemno to słaby zakup. Ale za to niespodzianki nie będzie.
gierwi napisał/a:Wysłałem do wszystkich z powyższej listy PW z namiarami na mnie celem dokonania przedpłat na kalendarz. Mam nadzieję że nikogo nie pominąłem. Dodatkowo proszę jeszcze w treści przelewu podać wybór kolor/czarno-biały bo zapomniałem o tym napisać w PW.
Pozdrawiam, GierwiGierwi a moze ktos by pokazał jak to bedzie wyglądało,jakie zdjęcia zostały wybrane...Nie lubie kupować czegoś ,czego nie widziałem...
Obojętnie jakie by te zdjęcia nie były to i tak kalendarz będzie lepszy od kalendarza z jakimiś psami,kwiatami, pejzażami itd. :lol:
Ja np. nie wiem czy czarno-biały czy kolorowy. Też wolałbym zobaczyć wpierw zdjęcia.
Czyli gierwi można przeciągnąć płatność do momentu zobaczenia kalendarza jak się będzie prezentować w kolorze i bez koloru??
No właśnie,właściwie rzecz biorąc też bym wolał zadecydować kolor/czerń-biel po zobaczeniu zdjęć. Chyba że nie ma takiej możliwości,hehe ;)
Czyli gierwi można przeciągnąć płatność do momentu zobaczenia kalendarza jak się będzie prezentować w kolorze i bez koloru??
Ta
Poprawione:
Dragilla 3 szt.
Bart03 1 szt.
Hacker33 2 szt.
Fidu 10 2 szt.
Szwinia 1 szt.
SebaKAT 2 szt.
Rafax 1 szt.
Barteksm 1 szt.
Tabul 1 szt.
Twardy 211 3 szt.
Raczek 4 szt.
Materka 2 szt.
Spe3dy 1 szt.
Fifi 346 1 szt.
Jagdtiger 2 szt.
Tegma 2 szt.
Zawalidroga 1 szt.
Crazy_Russian 1 szt.
Qnik 2 szt.
PeKaWu 1 szt.
Franz 4 szt.
Huberto 2 szt.
Maciey 2 szt.
Laska3001 3 szt.
Zdaniu13 1 szt. czarno-biały
Hanskloss 1 szt.
Supermotox 2 szt.
Perpetum 1 szt.
Ciechu 2 szt.
Rodman 2 szt.
Gokon 2 szt.
Maciejwra 2 szt.
Bart248 2 szt.
Kaczor 4 szt.
Radzik 1 szt.
Landryss25 1 szt.
Mg84 2 szt.
Ly 3 szt. (jak poznać czy się załapałeś? :D , może po numerze 79?)
Jakub 2 szt.
Młody85 1 szt.
Zulty 1 szt.
Misa 1 szt.
Ciemek 1 szt.
BolekZKO 1 szt.
Pomian 1szt.
w sumie 79 szt.
No dobra ja wezmę tak jak mówiłem kalendarzyk małżenski tfuu.. supermotowy w kolerze , ale wstrzymam sie z przelewem skoro można .
Czekam na efekt
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 67 zapytań