Odp: Samochód do przewozu motocykla
Nie tylko drz PeKaWu tam weszło. Woziłem tym już DRZ (w wersjach E, SM i bez literek), Husqvarnrne tc450, Yamaszki Yz i Wr, a nawet Fazera 600, Gsxra 600 i 750, Husaberga, Ktmy exc i smr... hm, pewnie jeszcze pare inncy wynalazków wliczając w to skuter 50 cc i mój rower. Generalnie 2 motocykle jakie by nie były wchodzą zawsze i zostaje jeszcze z 30 cm wolnego za tylnim kołem. Fakt, że niektórym moto po ściągnięciu przodu pasami do przegordy zawijał się lekko przedni błotnik, ale to tylko w maszynach gdzie wystaje on dalej niż przednie koło :)
ps: 3cie moto też by pewnie weszło, przodem do tyłu, ale byłby lekki problem z przypięciem go i nigdy nie próbowałem :)\nA użytkowanie... prawdę mówiąc to nie moje auto, pożyczam je tylko z firmy od ojca, ale z tego co wiem, a robię nim najwięcej km ze wszsytkich użytkowników :) to jest bezproblemowy. Na trasie załadowany w 3 osoby i dwa moto można spokojnie lecieć grubo ponad 130. 130 to dobra przelotowa, bo pali wtedy koło 8-9. Można lecieć też śmiało 160, prowadzi się równie dobrze, choć robi się trochę głośniej no i spala trochę więcej.
Generalnie ja, jako użytkownik, jestem bardzo zadowolony z tego auta :)
A to jest 1.9D czy 2.0TD?
Tak się wypytuję bo te autko najbardziej mi pasi i nie wiem czy się w takie niezaopatrzyć w przyszłym roku.
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD