16

Odp: Wyjazd na tor Radom 11.10.2010

Barteksm napisał/a:

Kurna , przez ten film mam straszne wewnetrzne cisnienie na latania , chyba mnie zaraz rozj*bie od środka  :o
Była na filmie gdzies ta twoja CRFa (seba) bo nie mogłem jej wyczaić ?

hm... tak więc w chwili gdy zacząłem mniej kaleczyć jazdę, gdy rozgrzałem opony, gdy zaczynałem łykać marudy (w tym również Daniela) gdy już, już... rozkręciłem się na tyle by powiedzieć... zaraz im pokarzę.
Odkryłem że tor jest na tyle techniczny i ciasny a przy tym mały (jeden krótki odcinek prostej) że latanie po nim przez 40 minut bez przerwy, wywiera na mnie opłakany skutek.
Zakręciło mi się w bani na tyle konkretnie że musiałem zjechać. hehe I tyle kur... pokazałem ;)
Następnym razem przyjmuje inną technikę... wcześniejszy przyjazd, dłuższe odpoczynki. ;)

Błędnik-supermoto 1-0

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

17

Ponczo napisał/a:

a jeśli wjeżdżacie na tor to ubranie typu kombi jest obowiązkowe i inne takie

Barteksm napisał/a:

własnie?

Generalnie sędzia (ten przy rozkładanym stoliku)... mówi stanowcze nie wpuszczę!! Kombinezon i koniec, tak mam w regulaminie. Powtarza bez konca. Jednak w tekstylnym z ochraniaczami wpuści.
Nie wpuści w samej bluzie i dzinsach ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

18

Kto wyjebał film? :) I to dosłwnie przed cwhilą :)

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

19

niby tak ale nie. Żebyś miał kurtkę, spodnie rękawice, kask i buty moto - to przejdzie.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

20

to juz wiem co muszę kupić :)

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

21

Wiesz co Sebastian?? Ty to sie kreujesz na gościa a jesteś zwykła picza. Dlaczego kazałeś usunąć film Danielowi?? Ze o kiełbasie coś mówisz?? k***a... co za typ...
To akurat było fajne. mój opis wyjazdu na tor kończę na kiełbasie, film kiełbasą sie rozpoczyna. Klamra poetycka. Ale ty tego nie musisz rozumieć...

22

ja przedewszystkim moto , bo mnie dr wkurza swoją wagą , jestem za chudy na takie cieżkie moto :D

motoslide.com

23

Szkoda że filmu nie można obejrzeć :(

Kawasaki Klx 650 c :D

24

Podziękuj Królowi SM Terror Sebastianowi - co się wstydzi opowieści o kiełbasie wędzonej.
Śmiejmy się ze wszystkich, ale broń Bosze z Pana S.
kurna, masakra.

25

hahahaha a ja widzialem  :D

motoslide.com

26

Franz napisał/a:

hehe, dobry filmik Panowie  :)

jak w poniedziałek pogoda bedzie znośna (Daniel podpytaj tych waszych synoptyków) to bede leciał na Radom pośmigać

rozmawiałem już ale tor jest wtedy zajety cały dzień ;/

27

Nie da rady jakoś wstawić tego filmu :P bo po relacji Brzozy chciał bym go obejrzeć :P

28

dobra wytnę dzis wieczorem urywek który może niektórych uraźić i wstawie ocenzurowany haha :)

29

Nic nie wycinaj :D dawaj oryginał hehehe :D

30

Po historii o kiełbie, to i ja bym chętnie teraz ten film zobaczył ;) Nie tylko ganianie w kółko ale i wątek wędliniarsko-masarniczy :D