1

Temat: zębatki do jazdy na kole

Witam .Ma ktoś doświadczenia z przełożeniami do Crf 450 HM?Jakie zębatki najlepsze do jazdy na kole?dopiero się uczę :) Te oryginalne maja dość długie biegi.wolałbym nieco krótsze ale jak ktoś już to przerabiał  to znacznie ułatwiłoby mi życie.pozdrawiam  ;)

2

Odp: zębatki do jazdy na kole

proponował bym pizzę na tył :D ja w yz 250 mam 60 zebów i do jazdy na kole jest idealna, niestety V max 105 km/h. zamierzasz jeździć wyłącznie na kole? czy też zamierzasz używać moto na jakieś tam dojazdy?

yz 250 sm stunt bitch

3

Skoro drz idzie na gume nawet z 3 na serii 15/44 to crf tym bardziej no chyba że chodzi o typowy stunt ...

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

4

że tobie idzie to nie znaczy , ze kazdemu :P
nie badz taki skromny  :P

motoslide.com

5

pamiętajcie o tym, że zawsze można zmieniać biegi na kole więc to chyba nie problem z ktorego idzie :D

yz 250 sm stunt bitch

6

Ja ze sprzęgłem zmieniam biegi na kole :)

Kawasaki Klx 650 c :D

7

kamikaze napisał/a:

proponował bym pizzę na tył :D ja w yz 250 mam 60 zebów i do jazdy na kole jest idealna, niestety V max 105 km/h. zamierzasz jeździć wyłącznie na kole? czy też zamierzasz używać moto na jakieś tam dojazdy?

100 km/h w zupełności wystarczy.jeżdżę raczej na krótko,to w końcu supermoto :P  :P 60zębów?.....a przód? :rolleyes:

8

sory że się wpier..... w temat, modem nie jestem ale zanim napiszesz kolego posta wypadało by się wcześniej przedstawić!
Zapraszamy - [url]http://forum.supermoto.pl/forum10-przywitalnia.html[/url]

9

Moja DRZ lata na 14/45, v-max 150km/h, z 3 idzie na gume.
Nie radze Ci zakładać zębatek mocy bo będzie szybko Ci sie bieg kończył, będzie narwista, a jak będziesz miał standardowe przełożenia to nauczysz sie wyrywać bez znacznego przyspieszania.  :)

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

10

Radzio , ale ta DRz twoja to chyba E ?

motoslide.com

11

Siemanko, ja swoją 525`iątke na koło z 5 wrzucam mam 14 przód i 48 tył :) pozdro

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

12

dr-z 400 sm nie idzie z 3 na gume... mowa o 40KM.

13

czwórka samym gazem zebatki seria 15/42 :lol:

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

14

oczywiście jeszcze jest kwestia ustawienia zawieszenia bo jak śmigałem na miękkim to z 2 było ciężko na gume wrzucić, a na twardym bez problemu ;)

15 Ostatnio edytowany przez patryk1533 (2010-10-17 00:21:06)

No 525 to ja ładuje z piątki na koło i to z gazu ! :)

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!