Temat: crf 450 supermoto
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1266588684[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » crf 450 supermoto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1266588684[/url]
niemowa...
Najwyraźniej ;) bo do tej pory nie doczekałem się odpowiedzi ile ten beringer do CRFy ma kosztować.
Nie dość że z forum zrobiło się allegro to jeszcze ludzie tak mało kontaktowi :mad:
jedziesz na Radom?? Daniel coś bąka że niewiadomo czy pojedziesz.
Wiesz że jak nie pojedziesz to będziesz Królem Gejów??
Daniel spać nocami nie może :D wczoraj mnie dorwał o 2.45 w nocy na GG.
Mówi że mu się śnią konfiguracje zakrętów ;) mówi że budzi się zlany potem bo słyszy jak podnóżkiem trze ;) ;)
Daniel spać nocami nie może :D wczoraj mnie dorwał o 2.45 w nocy na GG.
Mówi że mu się śnią konfiguracje zakrętów ;) mówi że budzi się zlany potem bo słyszy jak podnóżkiem trze ;) ;)
co to kurna za szydera z mojej zajawki :) ostatnio mi się śniła koleżanka z pracy a nie jakieś zakręty chociaż fakt obudziłem się zlany potem hehe
zlany potem
ta potem :lol:
zlany potem z ręką w nocniku ;)
Ja w zeszłym tygodniu byłem motocyklem w Sochaczewie , jadąc od Skierniewic jest w drodze taka podłużna dziura , cos takiego jak śpiący policjant tylko wklęsła. No tak mi to w głowie utkwiło , że tego samego dnia sniło mi sie jak spadam własnie na tej dziurze z moto. Tak spadłem z tego moto , aż podskoczyłem i sie obudziłem , najlepsza moja gleba w całej karierze motocyklowej . Dobrze , ze to tylko sen :P
AHA Seba, czyli walisz w człona i nabijasz sie z kolegów jak zwykle, ale udziału w wypadzie nie potwierdzasz...
Czyli Król jednak...
Jak chcesz by moja CRFa obrobiła dupę twej DRZecie to musisz mnie psychologicznie podejść... na takie jechanie moje zbuntowane ja... reaguje stanowczym sprzeciwem ;) Jak chcesz to Cię dzisiaj objadę na ustawce... nie będziesz musiał się tłuc aż do samego Radomia :D :D
czyli nie jedziesz... hahahha
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » crf 450 supermoto
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 82 zapytań