1

Temat: SM dla kobiety prezent

Siemanko

Chciałbym swojej kobiecie zrobić prezent i odzwdzieczyć się za pomoc i wszystko co dla mnie zrobiła ogólnie czuję się zobowiazany. Ma prawko od dawna sie jara sm i crossami co byscie polecili dla niej nie latała raczej w swoim zyciu zdarzaly sie jej przejazdzki  na r1 czy gixie i ogarniała. Osobiscie mysłę nad Yamaha XT 125 supermoto

[url]http://moto.allegro.pl/enduro-supermoto-yamaha-xt-125-xt125-125x-xr-wr-dt-i1249226260.html[/url]

budżet to max 7 koła.

2

Odp: SM dla kobiety prezent

to już lepiej poszukaj DT ;)

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

3

dzisiaj we Wrocławiu śmignęła mi dziewczyna na chyba WRce 250- także można ;) 
A co do tematu- może znajdziesz jakąś huśkę 125 albo Duka

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

4

jak ogarniała w miare R1 to wydaje mi sie ze chociaz te 250 na pojemnosci tak jak kolega wyzej wspomniał bo tak to sie kobiecina zameczy :)

525 EXC

5

Jak już 125 to moim zdaniem dt,  bo miałem możliwość jazdy dt i xt to bez porównywania dt jest mocniejsze.XT jest to 4suw i jest słaby na starcie i wogólę,a jednak dt jest w 2suwie i czuć że na 125 to jakoś jedzie :) Ale lepiej pomyśl nad czymś mocniejszym,bo jak kupisz 125 to pojeździ trochę i Ci powie że za słabe.

6

CR 500 ! spokojnie ogarnie tą maszynę :) !!

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

7

SmX napisał/a:

CR 500 ! spokojnie ogarnie tą maszynę :) !!

Popieram!

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

8 Ostatnio edytowany przez PeKaWu (2010-10-07 09:31:50)

spec85 napisał/a:

co byscie polecili dla niej nie latała raczej w swoim zyciu zdarzaly sie jej przejazdzki  na r1 czy gixie i ogarniała

wtf? to w koncu latala czy nie latala? bo jak nie to co mogla ogarniac? gdzie jest gaz, hamulec, biegi i sprzeglo?  :lol:
jesli tak szybko sie uczy to ja tez proponuje cr 500, a jak juz to ogarnie i zacznie mocy brakowac to sa big bore kity maico 700cc  :P

9 Ostatnio edytowany przez Franz (2010-10-07 09:50:33)

CR 500 na początek to rozsądne rozwiązanie

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

10

Zabardzo ją kocham by ją wsadzać na cr500. Co do ogarniania erłana  to poprostu wsiadła zapieła jedyne i pojechała powolutku bo powolutku ale jechała delikatnie przepinając sobie biegi. Problemem jest to że jest malutka ma może 160cm wzrostu

11

Od tego trzeba było zacząć że jest malutka. Z bratem obniżaliśmy zawieszenie DT pod jego bardzo malutką dziewczynę... śmiga i jest zadowolona. :) 
Trudno będzie coś znaleźć pod wzrost 160 cm.
Chyba że jest aż tak dobra by bez strachu wsiąść na wszystko co ma dwa koła   ;)  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

12

Moja CRFa w chwili zakupu, była obniżona o dobre 10 cm. ja na niej czułem się jak na psie ;)  ale nasz niski kolega był tym rozwiązaniem hehe... zachwycony :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

13

Napisałeś tak jakby ogarniała R1..okazuje się że to czy by jechała R1 czy Virago 535 nie miałoby znaczenia bo tylko się turlała na pierwszym biegu. Równie dobrze mógłbyś napisać że jechała na YBR 250 i też ogarniała.

Reasumując popieram CR 500 na pierwszy sprzęt...

KTM 450EXC-R, SV 1000S, Gas Gas 280txt

14

125 to max
skończcie sie podniecać tym cr 500 bo sie nudne to robi  ;)

motoslide.com

15

Husqvarna SM 125 S jest dosc niska, napewno nizsza od DT