hm... no cóż czy się to komuś spodoba czy też nie... moim zdaniem dla nich brawa. :D Oczywiście pobudek jakimi się kierowali możemy się tylko domyślać... jechali na pogrzeb kolega, który mógł zginąć w wyniku wymuszenia.
Tego oczywiście możemy się jedynie domyślać. :(
Ja jestem namacalnym dowodem że jest bardzo dużo agresji u niektórych kierowców. Za każdą formę mojego zwrócenia uwagi za zajechanie mi drogi, wymuszenie pierwszeństwa... często odpowiadali agresją... typu: dojeżdżanie do koła aż po samą tablice, próby zepchnięcia z pasa (taki przypadek też miałem) Spychał mnie z drogi, tyle że na szali było moje życie a u niego kilka rys na lakierze... nawet pasażerka na motocyklu nie zrobiła na nim wrażenia.
Oczywiście tym razem miał szczęście... można mówić że przed moją agresją uratowała go moja pasażerka. :D
Nie chciałem ryzykować jej zdrowiem. Jedyne co mogłem zrobić to poskładać lusterka. ;)
Kierowcy myślą zupełnie innymi kategoriami, dla nich to tylko kolizja/stłuczka. Mowa o kontakcie motocykl-samochód.
Dla nas przy odrobinie pecha i zbiegu nieszczęśliwych okoliczności... może to skończyć się kalectwem. ( i nie wiem co będzie gorsze, kalectwo czy też śmierć).
Konflikt kierowca a motocyklista... był i będzie zawsze. Jeżeli dochodzi u nas do agresji to wynika z tego, iż w takich sytuacjach nam staje śmierć w oczach, a kierowcy rzadko kiedy zdają sobie z tego sprawę.
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR