Temat: kiedy powinien wlaczyc sie wentylator przy chlodnicy w ktm 660????
mam pytanko kiedy powinien wlaczyc sie wentylator przy chlodnicy w ktm 660??? bo cos u mnie sie nie wlacza,a producent zapomnial o wskazniku temp
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » kiedy powinien wlaczyc sie wentylator przy chlodnicy w ktm 660????
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam pytanko kiedy powinien wlaczyc sie wentylator przy chlodnicy w ktm 660??? bo cos u mnie sie nie wlacza,a producent zapomnial o wskazniku temp
Przy przegrzaniu widocznie układ chłodzenia nadąża i nie dochodzi do tej temp. :) wiec went się nie włącza :P
Przy tych temperaturach , nic nie powinno sie włączac , ale w lipcu gdy moja dr grzała mnie ostro po jajcach w twoim kacie wentylator miał prawo sie włączyć :D możlwe , ze nie było takiej potrzeby , a moze to wina jakiegos czujnika , albo termostatu jesli wogole takowy jest :P
własnie to mnie martwi..czy nie wlacza sie o nie ma potrzeby czy cos jest nie tak???? o to jest pytanie :lol:
Za zimno jest :D
Pobaw się trochę w terenie, popal gumę i zobaczysz, że się włączy...
przy temperturze ponizej 10 stopni długo możesz go katować, a i tak sie nic nie włączy ;)
Oj włączy się włączy, u mnie zawsze działa...Araz nawet wężyk sam dał znak , że ma dośc i wyskoczył pozbywając się płynów.Po prostu za gorąco było
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » kiedy powinien wlaczyc sie wentylator przy chlodnicy w ktm 660????
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 79 zapytań