Odp: Supermotowy Terror Warszawy
a oddasz za wachę? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 158 159 160 161 162 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a oddasz za wachę? :)
.
Piotrekmm napisał/a:Paweł napisał/a:Piotrekmm Ty jestes z Mogielnicy?
dokładnie tak ;)
To ja z Tobą wtedy na cargo rozmawiałem ze mam działke w twoich okolicach :D
dobrze kojarzysz to ja :D
Paolo dzięki za zaproszenie do Lublina niestety nie dam rady jutru. Widzę po linku że mała rywalizacja się szykuje, jak będziesz startował to wpadaj pod łokieć :)
Wracając do tematu ustawki, pogoda jest dobra, wilgotność spada i chmury przechodzą, coś czuję że jest szansa na nieśmiałe słońce. Ustawiam się z Sebkiem pewnie koło południa. Jak coś to piszcie kto chętny to podbijemy gdzieś we wskazane miejsce.
Paweł napisał/a:Piotrekmm napisał/a:dokładnie tak ;)
To ja z Tobą wtedy na cargo rozmawiałem ze mam działke w twoich okolicach :D
dobrze kojarzysz to ja :D
Ja też byłem wtedy na Cargo i też mam działkę koło Mogielnicy :)
No to widzę chłopaki , że pod groźnie wyglądajacymi kasakami kryją członkowie Polskiego Związku Działkowców (PZD nie mylić z PZM )
[url]http://www.pzd.pl/[/url]
kur... Ja nie mam działki w Mogielnicy i co z tego????? wrrr.... :mad: :mad: :mad:
ej dziewczyny i wasze kółko wzajemnej adoracji... zaśmiecacie temat gamonie :D
latacie? wy leniwe... połowa strony to kto ma działkę w Mogielnicy... jakiś cholerny łańcuszek szczęścia?
A pytania kto lata... udajecie że nie widzicie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ważne pytanie bo muszę wiedzieć jak składać CRFe... mam czas na rzeźbę przy nowym wydechu, czy zakładać stary wydech i ogień. :D
O której dziewczęta latają... hehe... czekam na propozycje no... 12/14/16 inny znów od 17 a Brzoza od 18 itd. ;) zaskoczcie mnie dzisiaj dziewczyny!!!!
czy dzisiaj zobaczę facetów z jajami, pewnych i zdecydowanych... potrafiących samemu zarządzać swoim wolnym czasem... potrafiących postawić się mamie i żonie ;) ;) już bardziej po was ciotki pocisnąć nie mogę :lol:
P.s. nie latałem już od tygodnia :(
HAHA ciotki :D
Ja nie latam juz 2 tyg :| mam kaszel , ale jutroooo ale jutroooo to bedzie ognien sam lekki teren las szutry pola bez żadnych planów lecimy przed siebie :D
ja bede sie ustawiał z Radkiem - o 15stej w AutoWitolinie.
nie wierzę że nikt nie chce sie jakoś określić bo wszyscy latacie :)
Może wpadniecie do Łomianek, bede sie uczył gumowania na specjalnie do tego przygotowanym placu :)
Droga prowadząca na crossowisko (brukowa). :P
Ja dzisiaj odpadam ale niedziela bankowo
tak Sebastian Bla bla bla :P
właśnie wychodze z roboty i szybko wbijam sie w kombi u lece da wawy jak cos to jestem juz tylko pod tel 600 379 740
ps. dukeSebo bede leciał przez piaseczno tak wiec mozemy sie gdzies wczesniej ustawic ;)
Strony Poprzednia 1 … 158 159 160 161 162 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.113 sekund, wykonano 44 zapytań