Temat: wydechy akrapovic do ktm
witam.
ktos zna adres www firmy która zajmuje sie dystrybucja wydechów tej firmy ?? chodzi mi glównie o przednia czesc wydechu do ktm 640 lc4 2001r. nigdzie nie moge znalesc konkretnego info, cen, zdjec...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » wydechy akrapovic do ktm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam.
ktos zna adres www firmy która zajmuje sie dystrybucja wydechów tej firmy ?? chodzi mi glównie o przednia czesc wydechu do ktm 640 lc4 2001r. nigdzie nie moge znalesc konkretnego info, cen, zdjec...
O ile mnie pamiec nie myli to Acropovica ma Grandys
osobiście radził bym poszukać za granicą.... polscy importerzy mają ceny z kosmosu.... (różnica nawet kilka tysi)
oto chodzi ze nie ograniczam sie zadnymi granicami ale najlepiej pasowalo by mi znalesc cos w uk. Chcialem nalesc w necie chociazby orientacyjne ceny ale nigdzie niema na zadnej stronce wydechu do ktm ;/ suzuki, yamaha, kawasaki, honda owszem do tych motocykli jest wszystko ale do ktm nie moge nic znalesc.
Moze ktos ma oader stronki www gdzie znajde oferte akrapovica do ktm 640 z 2001r.
Może tu:
http://www.dirtbikebook.com/acatalog/LC4_Models.html
stronka fajna napewno pomogla ale czy to cala oferta do ktm ?? niewiele tego i niema poszczególnych czesci wydechu
z tego co wiem, akrapovic sprzedaje albo same końcówki, albo kompletny cały układ. jeśli szukasz np. samych kolektorów to chyba pozostaje ci tylko rynek wtórny
W linku, który załączyłem sprzedają właśnie też same kolektory.
podobno na allegro jest ktoś kto sprowadza akrapa na zamówienie.
kildow w twoim linku jest przednia czesc ale tylko do koncówek typu "racing"i jest tam napisane ze nie wolno ich stosowac w polaczeniu z koncówkami slip on. Ja mam juz koncówke typu slip on taka jak na pierwszej fotce z linku i chcialbym dostac jeszcze kolektor do tego ale na tej stronce z linka nie znalazlem nic wiecej. Na jakims niemiecki forum widzialem kolektory akrapovica pod koncówki typu slip on ale nigdzie nie moge znalesc ich w ofercie;/
Ktm wykupił całego akrapovica jeśli chodzi o układy do Ktmów :) Więc nigdzie indziej nie kupisz Akrapovica do Ktma jak u jakiegoś dealera Ktma:) pozdrawiam
nie przypuszczalem ze najwiecej o akrapovicu dowiem sie na stronie ktm. slider76 chyba masz racje. tylko ceny tych kolektorów przerosly jednak moje oczekiwania... trzeba bedzie polowac na jakas uzywke.
Z ktm jest tak, że nidzie nie kupisz nowej akrapy jak tylko u autoryzowanego dealrea. u sancheza w otrębusach można kupić za 3300 końcówki do lc4 2006, ja kupiłem w 3fun a w sękocinie za 3655.
a propo kolektorów sprowadzą i kolektory, i właśnie na stronie ktm.com są numery seryjne każdej cześci, podejsz ten numer dealerowi, słono płacisz, i masz :D
słono płacisz, i masz
Albo siedzisz 2 miesiace na ebayu uk, polujesz na okazje i placisz 1/3 ceny nowego.
U siebie polaczylem kolektor remusa+wyciety katalizator+koncówka akrapovica slip on+ najmniejsza wstawka i dziala to ladnie :)
no dokładnie, z tym że naprawdę prawie nikt tego nie sprzedaje na ebay allegro etc, szczególnie do lc4 jest mało. Bo to crosówek to i owszem coś się znajdzie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » wydechy akrapovic do ktm
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 76 zapytań