2,311

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Ja zauważyłem dziwną zbieżność że jak jest pogoda to nie ma chętnych na latanko a jak za oknem hu..a to wtedy lamęt - oj polatało by się. Przykre ale prawdziwe.
Pie...le to i idę pogumować na bajku

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

2,312

jedziemy zaraz na modlin!!! 5 osób ja radek oskar smupermoto piżol daniel w łomiankach pod makiem ok 15: 20

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,313

ja oczywiście jestem chętny

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,314

ktoś lata dzisiaj w wawie? do łomianek na 15.20 już się nie wyrobię. szkoda. jakby co wsiadam na bike'a i jadę

- Ależ kochanie! To nie tak jak myślisz! Włożyłem tylko czubeczek. ... i nie ruszałem.

2,315 Ostatnio edytowany przez Piotrekmm (2010-09-25 15:10:08)

ja za ok godzine bede w wawie i chetnie z kims polatam  :) ustawiamy sie jakos??

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

2,316

ja też polatam ale jeszcze nie znam wawy. Czy jakiś autochton ma zamiar dzisiaj latać?

do Piotrekmm: jakby co to o której i gdzie? W godzinę bym się wyrobił do centrum.

- Ależ kochanie! To nie tak jak myślisz! Włożyłem tylko czubeczek. ... i nie ruszałem.

2,317

ja tez słabo znam wawe  :P  moze byc w centrum pod makiem
wbijam sie właśnie w kombi i zaraz bede tylko pod tel: 600 379 740 ;)

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

2,318

pod którym makiem?

2,319

Pewnie tym na piętrze , przy skrzyzowaniu :P

motoslide.com

2,320

chodzi mi o nazwę ulicy

2,321

Tego Ci nie powiem , bo jest zemne taki sam warszawiak jak z was :P , ale w centrum jest ten mc donald  :D

motoslide.com

2,322

to super , może znajdę jakiś mc donald

2,323

Znając życie róg Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej

DoctoR 800s BIG

2,324

dzięki!!

2,325

dzisiejsze latanie bylo KOZAK!!!! szutry delikatny teren TO JEST TO!!!! :D  panowie wielkie dzieki za mega latanko!!!!