Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Spoko daniel powoli bedzie dobrze ale nie wiem czy ogarne sprzet bo caly czas jezdze :) :) hehehehe :) o ktorej ustawka??? i gdzie???
Zadzwoncie do mnie bo ja caly dzien na bajku jestem i tylko na chwile wszedlem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 151 152 153 154 155 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko daniel powoli bedzie dobrze ale nie wiem czy ogarne sprzet bo caly czas jezdze :) :) hehehehe :) o ktorej ustawka??? i gdzie???
Zadzwoncie do mnie bo ja caly dzien na bajku jestem i tylko na chwile wszedlem.
18 bankowy! mój kom 660785797 dla spoźnialskich :)
kurde, ogarnia mnie podniecenie na myśl o lataniu jak za dawnych pięknych czasów. tylko jeden minus - szybko sie ciemno robi :/
Jak chcecie siac prawdziwy terror to zapraszam na ulice prosta, rozkopana pod budowe metra. Kupa piachu, zwiru, hopek, wielki dol i troche asfaltu. Jest tylko jeden problem. Trzeba pokonac ochrone obiektu ale to chyba nie problem dla terrorystow :)
[url]http://metro-daszynskiego.pl/[/url]
Piękna sprawa :D
A może o 19 na bankowym?:P
moge dolaczyc o 19.50 ..wkurw... mnie tylko moja opona ktorej mam juz koniec :mad:
moge dolaczyc o 19.50 ..wkurw... mnie tylko moja opona ktorej mam juz koniec :mad:
Kto to jest Piżol??
To typ co dużo pisze ale mało go widać.
Podejrzewam że jeździsz maluchem i jarasz sie tym ze my o tym nie wiemy. Tzn w 100% nie wiemy bo przecież ja sie domyśliłem.
Mam rację??
Kiedy wreszcie pokażesz ryja na ustawce tak żeby wszyscy widzieli?? A może ja mam tylko takiego farta/niefarta że cię nie spotykam
Weź sie popraw :) :0 :P :D
Spokojnie hahah bo wystraszysz wszystkich :P
Moge was po wkur*iać :D ?
Mam nowy film , ale bez waszego ulubieńca :lol: co gnębi ronda :P
Dla urozmaicenia jest spokojny chłopaczek na kawie :D
HAHA ku^wa przetrzymam was do jutra , bo nie chce mi sie wrzucać na yt :D
ide na bro
a wy sie szukajcie na miescie ;)
PIżOL napisał/a:moge dolaczyc o 19.50 ..wkurw... mnie tylko moja opona ktorej mam juz koniec :mad:
Kto to jest Piżol??
To typ co dużo pisze ale mało go widać.
Podejrzewam że jeździsz maluchem i jarasz sie tym ze my o tym nie wiemy. Tzn w 100% nie wiemy bo przecież ja sie domyśliłem.
Mam rację??
Kiedy wreszcie pokażesz ryja na ustawce tak żeby wszyscy widzieli?? A może ja mam tylko takiego farta/niefarta że cię nie spotykam
Weź sie popraw :) :0 :P :D
ostatnia wizyte mialem na gigantycznej ustawce na cargo :D nie widzialem jeszcze malucha 660 na akrapie :lol:
Staje w obronie Piżola. Bo od momentu rejestracji sprzęta Piżol ciśnie na ustawkach z pytaniem... kto lata, kto lata... Brzoza ja Ciebie też ostatnio mało widzę... nawet doszły mnie słuchy że mówiłeś o tym jak to masz mniejsze ciśnienie na latanie. :D hehe..
Polatajcie za mnie chłopaki... bo weekend mam z bani (wesele) ale spoko nie moje. haha... nie dam się pod pantofla. wyjeżdżam i wracam w poniedziałek... No i dzisiaj Duka wstawiłem na warsztat a tam usłyszałem... tak z 3 tygodnie postoi a lepiej się nastaw na odbiór za miesiąc... ale robią na gwarancji, mogę poczekać (muszę) poczekać.
Co znowu na gwarancji?
Staje w obronie Piżola. Bo od momentu rejestracji sprzęta Piżol ciśnie na ustawkach z pytaniem... kto lata, kto lata... Brzoza ja Ciebie też ostatnio mało widzę... nawet doszły mnie słuchy że mówiłeś o tym jak to masz mniejsze ciśnienie na latanie. :D hehe..
Polatajcie za mnie chłopaki... bo weekend mam z bani (wesele) ale spoko nie moje. haha... nie dam się pod pantofla. wyjeżdżam i wracam w poniedziałek... No i dzisiaj Duka wstawiłem na warsztat a tam usłyszałem... tak z 3 tygodnie postoi a lepiej się nastaw na odbiór za miesiąc... ale robią na gwarancji, mogę poczekać (muszę) poczekać.
TO CRF"a i dzida po miescie :D miło ze ktos docenia moje checi :D
ja dopiero wróciłem z kursów zaliczyłem wewnętrzny z jednym błędem :D przepraszam że napisałem że będę a mnie nie było sora
A ja wracająć z Danielem z terroru wychaczyłem podnóżkiem DODGA VIPERA :D limitowana wersja ,czarny, zderzak carbon itp.. a tu lejcy zbrakło :) Gość wkurwiony jak 150!!! ( pasażerka fajna:)) Że też musiałem trafić w taką furę :)
Strony Poprzednia 1 … 151 152 153 154 155 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 47 zapytań