Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ktoś coś jutro wieczorem? Pruszków i okolice najlepiej :) Trzeba przepalić sprzęt po zimie.
KTM EXC 525
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 563 564 565
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś coś jutro wieczorem? Pruszków i okolice najlepiej :) Trzeba przepalić sprzęt po zimie.
Łukasz dawaj na treńk w środę
Lata ktoś w najbliższym tygodniu?
Szczerze mówiąc to znam w wawie tylko jedną osobę na SM ale częściej wybiera enduro stąd ten post :)
Chętnie skoczyłbym na tor na trening ale nie wiem jak się w to wkręcić, więc będę wdzięczny za jakieś nakierowanie.
Przejażdżka po wawie też mile widziana.
Nie przedstawiałem się jeszcze na forum, EXC 450 05r pierwszy sezon na SM.
Pozdro
Lata ktoś w najbliższym tygodniu?
Szczerze mówiąc to znam w wawie tylko jedną osobę na SM ale częściej wybiera enduro stąd ten post :)
Chętnie skoczyłbym na tor na trening ale nie wiem jak się w to wkręcić, więc będę wdzięczny za jakieś nakierowanie.
Przejażdżka po wawie też mile widziana.
Nie przedstawiałem się jeszcze na forum, EXC 450 05r pierwszy sezon na SM.
Pozdro
Zapraszam tutaj [url]http://forum.super-moto.pl/topic8942-treningi-w-warszawie-lotnisko-bemowo.html[/url]
Coś się lata Panowie? Dzisiaj koło 20 mam zielone światło. Może jakiegoś lawasza w efesie opierniczyc :-)
Dubel
Panowie. Jakieś jazdy tegoroczne są planowane? Nie powiem, to pierwszy rok, w którym sezon nie czeka aż ogarnę moto, a to moto czeka na warun :D Jak będzie pogoda to pokręcę się gdzieś w okolicy. A tak to czekamy na większe ciepełko :)
Strony Poprzednia 1 … 563 564 565
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 31 zapytań