Odp: Supermotowy Terror Warszawy
PawelmocaR napisał/a:Siema, grupa na fb dalej istnieje? Pisałem do użytkownika shonek, ale bez odpowiedzi... Ktoś, coś?
Ale że na fejsbuku
Już ogarnięte ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 562 563 564 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
PawelmocaR napisał/a:Siema, grupa na fb dalej istnieje? Pisałem do użytkownika shonek, ale bez odpowiedzi... Ktoś, coś?
Ale że na fejsbuku
Już ogarnięte ;)
Jaka tu cisza, coś napiszę może się uda, dawno z innym SM nie latałem :(
Ktoś coś dzisiaj, zaraz wychodzę?
Jak już to wszystko na FB się dzieje w sprawie terrorów.
Siema, grupa na fb dalej istnieje?
Siema, grupa na fb dalej istnieje?
Ja latam i jestem z Targówka a Łomianki blisko, więc jak by co to możemy się łapać :D
Seb@55 napisał/a:Siema, grupa na fb dalej istnieje?
Ja latam i jestem z Targówka a Łomianki blisko, więc jak by co to możemy się łapać :D
Ok , spoko
przy okazji trochę cicho na forum w sprawie latania po mieście
ja latam, ale na forum bardzo rzadko wchodzę
Bartek, w ogóle to Brzoza nawet odgrażał się, że wyjdzie niedługo polatać:) możemy zrobić jakiś spot starszej gwardii:)
Bartek, w ogóle to Brzoza nawet odgrażał się, że wyjdzie niedługo polatać:) możemy zrobić jakiś spot starszej gwardii:)
Fajnie by było, ciekawe i z tej starszej gwardii lata jeszcze SM albo w ogóle na moto.
Jak będzie pogoda, jakiś łikendzik to spróbuję skontaktować się z tymi, co mam w telefonie
SUPERMOTO napisał/a:Seb@55 napisał/a:Siema, grupa na fb dalej istnieje?
Ok , spoko
przy okazji trochę cicho na forum w sprawie latania po mieście
Od kilku lat temat ten pajęczyną się pokrył :(
Ludzie się przenieśli na tory. Tam też jest zabawa. :P
Ludzie się przenieśli na tory. Tam też jest zabawa. :P
Trochę tak, ja już nawet nie mam "cywilnego" supermoto. ;)
jak ja widzę, że pisanie na forum powoli umiera, w temacie o terrorze Warszawy, zamiast o lataniu, pojawiają się takie wpisy z dupy jak ten:
Chłopcze który lubi zapierdalać, przynajmniej ma taką bluzę, na żółtej prawdopodobnie DRZ na Rydygiera przed chwilą.
Zbastuj chłopcze, nie leci się między samochodami przez przejście dla pieszych przez które przechodzą ludzie - np ja. Bo zabrakło mi metra żebym Ci sprzedał kopa i żebyś wyrżnął ryjem o samochód stojący z naprzeciwka. Dość nadmienić, że w tym uroczym miejscu jest to przejście dla pieszych do żłobka i Twój skrajny debilizm może Cię srogo kosztować. Gorzej jak odpiszesz jakieś biedne dziecko w wózku.
...to mi się odechciało tu wchodzić.
z dupy nie z dupy, jednak trochę rozsądku należy zachować. Czy to terror, wypad po bułki czy jazda na trening.
Gdzie można dopierdolić to można, ale faktycznie w okolicy gdzie kręci się trochę ludzi, a szczególnie dzieci - to odpuśćmy świrowanie - w więzieniu, w razie nieszczęścia, są raczej gorsze atrakcje.
z dupy nie z dupy, jednak trochę rozsądku należy zachować. Czy to terror, wypad po bułki czy jazda na trening.
Gdzie można dopierdolić to można, ale faktycznie w okolicy gdzie kręci się trochę ludzi, a szczególnie dzieci - to odpuśćmy świrowanie - w więzieniu, w razie nieszczęścia, są raczej gorsze atrakcje.
Levis przecie ty mieszkasz na wsi tam nikogo nie ma ;)
Strony Poprzednia 1 … 562 563 564 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.114 sekund, wykonano 46 zapytań