Temat: Pomoc w skompletowaniu części husqvarna 610
Witam, potrzebuje pomocy w skompletowaniu części, A mianowicie jest plan konkretnego remontu pacjent to husqwarna 610 z rozrusznikiem na gaźniku detorro 40, kopka z prawej strony, rocznik w dowodzie to 2000 A win początkowy zaczyna się H700AA o ile dobrze pamiętam chce zrobić generalny remont i zacząć od silnika itd. W husi jest sporo mankamentów i domyślam się że będzie to kosztowny projekt ponieważ chce zrobić to dla siebie i wiedzieć czym latam A nie kupować kota w worku ;). Przed rozebraniem silnika motor jeździł ale wyskakiwał 3 bieg i puchł tłok po przejechaniu paru kilometrów. Po rozebraniu okazało się że jest zjechany mały tryb na koszu sprzęgłowym, odkleił się magnes od magneto na cylindrze jest parę rys , urwał się mloteczek/ popychacz który dociska zawory( nie wiem jak się on nazywa ) A na wałku rozrządu wytarł się rowek , chce doprowadzić huske do pożądku, może nie koniecznie szybko nie śpieszy mi się jestem za granicą i chce skompletować części by podjąć się tego wyzwania, więc koledzy pomóżcie w potrzebie, ktoś już napewno przerabiał temat i i może mnie trochę naprowadzic co gdzie i jak ogarnąć, z góry dzięki za wszystkie posty pozdrawiam,
Ps. Interesują mnie nowe części chyba że z czy ms jest problem wtedy coś trzeba kombinować ;) pozdro