Odp: Tor Modlin
Można zarezerwować wcześniej. Wszystko przez stronę internetową. W tygodniu nie powinno być kłopotu z miejscem wydaje mi się.
fs450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Modlin
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Można zarezerwować wcześniej. Wszystko przez stronę internetową. W tygodniu nie powinno być kłopotu z miejscem wydaje mi się.
Też bym chętnie się ruszył, tylko nie mam jak przewieźć FS'a. Masz może miejsce, żeby się zabrać z nim? ;)
doomin13 napisał/a:Można zarezerwować wcześniej. Wszystko przez stronę internetową. W tygodniu nie powinno być kłopotu z miejscem wydaje mi się.
Też bym chętnie się ruszył, tylko nie mam jak przewieźć FS'a. Masz może miejsce, żeby się zabrać z nim? ;)
Nie mam niestety. Jednomotorowa przyczepka. Ale moze ktos bedzie lecial czyms wiekszym?
Czy ten FS ma juz jakies godzinki na koncie wogole? ;)
doomin13 napisał/a:Można zarezerwować wcześniej. Wszystko przez stronę internetową. W tygodniu nie powinno być kłopotu z miejscem wydaje mi się.
Ja mam miejsce, ale nie mam motoru
Czyli dzisiaj
Będę.
Hermesik robi podobno aktualnie za wypożyczenia przyczep ;)
oooo dobrze wiedzieć, bo akurat hak sobie założyłem
No ja jednak odpadłem dzisiaj. Za dużo spraw się nałożyło. Powodzenia i dawajcie znać o następnych wypadach, trzeba przywrócić tradycje wspólnych wypadów
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Modlin
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 75 zapytań