Temat: Podpowiedzcie co kupić....!!!
Na przyszły sezon planuje zakup nowego Supermoto.
Honda CRF 450, Yamaha wr 450f KTM 690SM
Co byście wybrali, jakie plusy/minusy poszczególne Motocykle mają.
Czekam na pomoc.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Podpowiedzcie co kupić....!!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na przyszły sezon planuje zakup nowego Supermoto.
Honda CRF 450, Yamaha wr 450f KTM 690SM
Co byście wybrali, jakie plusy/minusy poszczególne Motocykle mają.
Czekam na pomoc.
Honda i Yamaha mają tą podstawową wadę, że nie występują fabrycznie jako SuMo ;)
joł
ja amm crfke w SM i jestem mega zadowolony
Yamaha ma wersje "F" z lampami CRF nie . (jaki koszt jest zalożenia pełnej elektryki)
Czy kupować nową czy szukać czegoś używanego ale już zrobionego?
Czy olac i za%^$lać bez tablic...???
CRF ma wersję X, która jest street legal.
A co ko kosztów to: lampy, regulator napięcia, i przede wszystkim akcesoryjna prądnica, w miejsce oryginalnej a to już ładnych kilka $$$.
Akumulator nie jest do szczęścia potrzebny-moja XR nie ma go fabrycznie i wszystko bangla łącznie z kierunami na ledach i klaksonem.
joł
Jak CRF to zrobioną przez HM,street legal :cool:
KTM 690 SM jest SMem tylko z nazwy (160 kg wagi)... i absolutnie nie pasuje do wymienionych wcześniej modeli. Już drugi sezon katuje CRFe i jestem bardziej niż zadowolony... jeżeli planujesz moto na 2/3 sezony warto w nią zainwestować, robiąc modyfikacje silnika. Ale powtarzam tylko gdy planujesz polatać moto dłużej... po takich modyfikacjach, masz moto którego nie musisz się wstydzić.
A kto sobie zaprząta głowę kierunkowskazami, klaksonami i innymi duperelami... :D :D Lusterka i dwa światła... a klakson hm.. i tak zagłuszy go wydech ;) ;)
Może żeby nie kombinować z przeróbkami to kup seryjne SM? Husqvarna SMR 450/510, około 120kg na sucho albo Berga FS 570.
Nie cackaj sie i kup sobie DRZ400 ale koniecznie wersje E :) hehas
Drz jest spoko , tylko przeraziłem sie ostanio jak pierwszy raz je na zywo zobaczyłem , JAKIE TO JEST MAŁE naprawde Dr była wielkosci Lc4 nawet powiedził bym , że jakas wieksza jest , a na drz czułem sie jak wyrośniety dzieciak kóry dostał od ojca "poketbajka"
A co jest takiego mistycznego w wersji E? Ciekawi mnie to juz od jakiegos czasu, ale jako ze w ogole mnie ten sprzet nie interesuje to niedopytywalem. Dzis ciekawosc wziela gore.
Jak CRF to zrobioną przez HM,street legal :cool:
Yyyy. Co to jest HM ? :D
H&M, a nie?
A co to jest HM zwane H&M?
Google Twoim przyjacielem...
[url]http://www.motocykl-online.pl/testy/HM_Honda_CRF_450_F[/url]
joł
HM jest to taki nadworny "tjuner" który "tjuninguje" :D
Wersja E jest sporo lżejsza od wersji S i SM , brak w niej elek. rozrusznika no i jest mocniejsza bo ma 49 km .
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Podpowiedzcie co kupić....!!!
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 48 zapytań