Odp: Taki sobie pomysł na Supermoto
Jestem na forum nowy i nikogo nie ocaniam ale koleś chce za wszelką cene sprzedać motor i sepi parę groszy na ustawienie gaźnika (nowy to koszt 650 zł) cena skacze jak trampolina i albo coś nie tak więcej albo po protu taki typ ... :)))
Niczego nie sępię, tylko nie mam czasu i chęci się z tym babrać.
Więc z całym szacunkiem ale swoje insynuacje możesz zachować dla siebie.
Motocykla nie chcę sprzedać za wszelką cenę, tylko nikt go nawet jeszcze nie podjechał obejrzeć więc chyba logiczne jest, że cena zmienia się na niższą?
Startowałem od chyba 9 czy 10 tysięcy. Aktualnie oddam motocykl za 6 tyś i ludzie nagle zaczęli pytać - jakie to polskie, że jeszcze ludzie narzekają - ja pierdole.
Podobnie miałem ze sprzedażą 540 - przyjechali finalnie konkretni goście z Krakowa i wzięli moto za 11,5 tysiąca - pierwsi, którzy oglądali.
Jak bym był prawdziwym polakiem, to bym założył drugi komplet pomarańczowych plastików, który mam, umył go, ogarnął nową okleinę, zrobił ładne zdjęcia i poleciał w ch***a w ogłoszeniu, wtedy potencjalni kupujący byliby pewnie zadowoleni.
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08