Odp: Jak wystartować w zawodach?
Ta z numerkiem jeden nie jest obowiązkowa.
Husqvarna FS450 #510 :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Jak wystartować w zawodach?
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ta z numerkiem jeden nie jest obowiązkowa.
A gdzie masz te węże ?
Kumpel ma w husqvarnie 610, idą od każdej chłodnicy i są przypięte do ramy trytytkami w dół az do końca ramy.
Technicznym bedzie Roman Chodorowski - nawet ja juz wiem ze zna sie na robocie. Odrzucił moj motocykl za brak kulki na końcówce klamki sprzęgła, mysle ze brak zbiorniczka moze zauważyć -,-
Ogólnie moto na wtrysku jest, myślałem żeby zdjąć przewody od przelewu z chlodnic i zaslepic. W sumie nie wiem jak do tego podejda.
Jak jest na wtrysku i będzie woda w chłodnicy to będzie wszystko oki.
Nie zna się tylko się czepia nieistotnych pierdół a dwucylindrowy! skuter dopuszcza do zawodów -> tak się zna;)
Nie zna się tylko się czepia nieistotnych pierdół a dwucylindrowy! skuter dopuszcza do zawodów -> tak się zna;)
pkt 1.10.2 regulaminu Supermoto 2019
klasa amator - motocykle bez ograniczeń.
To już jest problem regulaminu a nie sędziego.
Dobra nie doczytałem, ze to tylko w c4 na ten rok jest wymóg jednocylindrowca, lecz jak mi kazał kiedyś zaklejać 1,5cm starego numeru startowego (wystawał tylko kawałeczek) a ludzie sobie jadą z całkiem nieregulaminowymi numerami to idzie się wkurzyć;)
Myślę, że taki zbiorniczek przejdzie chyba ?
Powiedzcie czy montaż na trytytki nie bedzie budził wielkich wątpliwości?
A i jeszcze bede musiał zdać ten egzamin teoretyczny, to są jakieś stałe pytania? Trzeba znać na pamięć regulamin?
ujdzie, trytytki też. Ja miałem na początku piersiówkę do góry nogami ;)
Naucz się flag, kar i zachowań na flagach. Wypadałoby przeczytać regulamin Sportów motorowych i supermoto chociaż raz dla przyzwoitości.
Osoby zainteresowane startami i żółtą książeczką w sezonie 2023 proszę o kontakt do mnie na PW
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Jak wystartować w zawodach?
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 67 zapytań