Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011
bardzo ładnie wyglada. mi sie podoba bardziej kolor
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bardzo ładnie wyglada. mi sie podoba bardziej kolor
No powiem że ciekawie się zapowiada :D ja bym kolor wolał chyba i proszę żadnych pozowanych zdjęć , żadnego podium :P moto tylko w akcji jak już wcześniej pisałem :cool: ma być poprostu z jajem
Popieram:
1) kolor
2) nic pozowanego
3) po stronie dla mistrzów w akcji
4) jedna strona z kolażem z zawodnikami - tez w akcji
5) reszta jakieś fajne akcje
kolor ;)
i jak najwięcej moto w akcji bez pozorowanych fot (podium)
A będzie wybór pomiędzy b/w a kolor?
Bo mi się bardziej podoba czarno biały.
czarnobiały zalatuje mi kalendarzem pirelli tylko zamiast modelek sa chłopaki :P
PS Gierwi ile taki odpustowy gadżet?
Ja bym może zrobił jedno zdjęcie wspólne na koniec sezonu i wstawił gdzieś....
Ja bym może zrobił jedno zdjęcie wspólne na koniec sezonu i wstawił gdzieś....
Na pierwszą strone kalendarza można , przecież taki kalendarz nie zaczyna sie odrazu STYCZEŃ tylko ma pierwszą strone i własnie na tej pierwszej tronie jakis tam napis SUPERMOTO.PL 2011 i zdjęcie grupowe wszystkich zawodników . Tak mówie ja Bartek , a co zrobicie to już wy decydujcie
kaczor napisał/a:Ja bym może zrobił jedno zdjęcie wspólne na koniec sezonu i wstawił gdzieś....
Na pierwszą strone kalendarza można , przecież taki kalendarz nie zaczyna sie odrazu STYCZEŃ tylko ma pierwszą strone i własnie na tej pierwszej tronie jakis tam napis SUPERMOTO.PL 2011 i zdjęcie grupowe wszystkich zawodników . Tak mówie ja Bartek , a co zrobicie to już wy decydujcie
Bartek dobrze kombinuje :cool:
yhym taki mały offtop
Adrian czy dał byś rade zrobić nie skomplikowane okleiny , a w zasadzie naklejki na moto przykładowo moją torbe dr 650 ?
Pytam sie tak na przyszłość jak bym zadbał o jej wygląd.
jak dla mnie kolor będzie prima! :)
Mam dwie propozycje formy naszego kalendarza , jedna kolor druga czarno biała. Proszę o opinie.
Gierwi kolor zdecydowanie ładniejszy
yhym taki mały offtop
Adrian czy dał byś rade zrobić nie skomplikowane okleiny , a w zasadzie naklejki na moto przykładowo moją torbe dr 650 ?
Pytam sie tak na przyszłość jak bym zadbał o jej wygląd.
[url]http://www.blitzmoto.pl/[/url]
mi tutaj do kata dorabiali, wysłałem foto jakie chce miec i według tego zrobili :D jakbys nie mial gdzie to zawsze mozesz zadzwonic i sie spytac
poka zdjecia
Nie mam fotek tutaj :( . Ale mi takie oryginalne dorabiali W czwartek do domu jade to jakies zrobie i wstawie. Ale okleina wydaje mi sie dobrej jakosci. Ja polecam nawet z tego względu ze robia takie jakie chcesz i w sumie jak z nimi rozmawialem to nie ma ograniczen wiec dla mnie bylo ok
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 81 zapytań