Temat: supermoto
Witam,
Kupie supermoto z pewnych rąk. Budżet do około 10-13 tys. Z racji, że zaczynać będę swoją przygodę z supermociakami to widzę u siebie w garażu DRZte. Rozważę każda propozycję. Kluczowa jest historia moto.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » supermoto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Kupie supermoto z pewnych rąk. Budżet do około 10-13 tys. Z racji, że zaczynać będę swoją przygodę z supermociakami to widzę u siebie w garażu DRZte. Rozważę każda propozycję. Kluczowa jest historia moto.
Mam drezynę jest wystawiona w giełdzie
Nadal aktualne. Zmieniły się priorytety i szukam husqvarny 610 sm, najlepiej na wtrysku, ale rozważę każdą propozycje. Sezon trwa i nie ma czym jeździć. Serio nikt nie ma nic na sprzedaż lub nie zna kogoś komi sprzęt zawadza ?
up
Widzę, że rynek supermoto jest tak wąski, że nie dość, że ciężko coś sprzedać to jeszcze ciężko coś kupić.. Powodzenia
Widzę, że rynek supermoto jest tak wąski, że nie dość, że ciężko coś sprzedać to jeszcze ciężko coś kupić.. Powodzenia
To jest jakaś porażka, szukam moto już z 6 miesiąc. Gdybym wiedział, że tak będzie nie sprzedawał bym swojej xjoty żebym miał czym jeździć podczas poszukiwań... sezon trwa w pełni, a ja moto jeżdżę tylko na oględzinach :/
Wydałem na poszukiwania już grubo ponad 1k zł ... Jak tak dalej pójdzie to uzbieram do nowego supermociaka. Sam już nie wiem czy ze mną coś czasami jest nie tak - za duże oczekiwania mam czy co (?)... ale jeżdżę na oględziny zazwyczaj ze znajomymi którzy dobrze ogarniają tematy mechaniczne i zawsze odradzają.
Dzięki za wsparcie :)
Jak tak dalej pójdzie to uzbieram do nowego supermociaka
No to najlepsza opcja :)
Sam się zbieram na zmianę swojego moto już długo, ale teraz chociaż wiem co mam :P A tak to i tak zawsze trzeba wszystko sprawdzić, a i tak nie wiadomo jak się trafi. Ale czasem można trafić na całkiem fajną sztukę.
Fmx 650 w warszawie do kupienia. Nie katowany, w dobrej monecie :-)
Możę będę miał niedługo jakąś Drezynę :)
Możę będę miał niedługo jakąś Drezynę :)
To dawaj znać co tam ciekawego będzie :)
Fmx 650 w warszawie do kupienia. Nie katowany, w dobrej monecie :-)
Coś więcej można? Jakiś link do aukcji? Trochę odsuwam fmx 650 ze względu na braki w mocy. Jeździł ktoś na fmx i może się wypowiedzieć jak wrażenia? Nie chce za rok sprzedawać motocykla...a coś czuje, że z fmx tak by było.
Jeśli nie przeraża cię kopka to mam na sprzedaż KTM 660 smc
Masz w sprzedam moje ogloszenie drzty
Waluś , napisałem Ci PW
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » supermoto
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 73 zapytań