Odp: Husqvarna 610 sm POMOCY!
Warto w coś takiego się bawić czy lepiej odpuścić?
Nie warto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna 610 sm POMOCY!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Warto w coś takiego się bawić czy lepiej odpuścić?
Nie warto
waluś napisał/a:Żeby nie robić drugiego postu proszę o pomoc w sprawie przerobienia huski te610 na wersje sm. Czy różnice są duże? Warto w coś takiego się bawić czy lepiej odpuścić?
Z tego co na pierwsze oko mi się rzuca to napewno tarcza przód czyli kompletna opona z felga i tarcza-co dalej?[url]https://www.olx.pl/oferta/husqvarna-sm-witam-mam-do-sprzedania-ladny-motocykl-CID5-IDA5vVi.html[/url]
Wpierw się dowiedz czy ten motocykl przerejestrujesz.
A co do supermoto to podstawa to koła i hamulce.
Właśnie prosiłem żeby wysłał mi foto wszystkich umów jakie posiada i dowiem się w urzędzie czy to wystarczy.
Boje się czy zawieszenie na asfalt nie będzie za miękkie. Porównywałem dane i różnice głównie w prześwicie, zawieszeniu (skoku), tarczach i chyba nawet wahaczu... wiec temat raczej nieopłacalny :(
Nie ma ktoś na sprzedaż jakiegoś supermoto?:/
waluś napisał/a:Warto w coś takiego się bawić czy lepiej odpuścić?
Nie warto
Tak też po dłuższej analizie mi wyszło... dzięki za potwierdzenie
Za miesiąc będę sprzedawał SMC 660 jeśli ci Kopka nie straszna
Za miesiąc będę sprzedawał SMC 660 jeśli ci Kopka nie straszna
Sama kopka odpada :(. Moto ma służyć tez do codziennego poruszania w pracy i może zostawać często zostawione na krótkie chwile bez uwagi, a nie chciał bym sytuacji gdzie za każdym razem musiał bym stosować jakaś blokadę :(.
Arrasss napisał/a:Za miesiąc będę sprzedawał SMC 660 jeśli ci Kopka nie straszna
Sama kopka odpada :(. Moto ma służyć tez do codziennego poruszania w pracy i może zostawać często zostawione na krótkie chwile bez uwagi, a nie chciał bym sytuacji gdzie za każdym razem musiał bym stosować jakaś blokadę :(.
Kopka jest wystarczającą blokadą dla osób niewtajemniczonych :D A jak ktoś będzie chciał sobie pożyczyć sprzęt na dłużej to żadna blokada nie pomoże :D
Po za tym, nawet mimo kopki możesz zastosować zwykłą stacyjkę.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna 610 sm POMOCY!
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 81 zapytań