Temat: Naklejka supermoto.pl
Kupię/przyjmę w prezencie naklejkę supermoto.pl na wahacz .Ma ktoś? Potrzebne 2 szt.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejka supermoto.pl
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię/przyjmę w prezencie naklejkę supermoto.pl na wahacz .Ma ktoś? Potrzebne 2 szt.
Ja też bym chciał :D x2 hehehe
czcionka IMPACT pochyła, 5 zl w kieszen i jakikolwiek punkt z wycinankami na folii.
Ja też bym wziął 2 szt. jakby ktoś kupował/robił ;) :P
Jeśli znajdą się chętni jestem wstanie zrobić każdego rodzaju reklamę i naklejkę na foli z transferem za kilka dni będzie też możliwość wykonania koszulek supermoto.pl ;)
Crazy podeślij mi czcionkę jakiej używa supermoto.pl to mogę zrobić na lublin kilka wzorów w różnych kolorach jak będą wam odpowiadały to mogę coś zadziałać w temacie
czcionka IMPACT pochyła
Ja na koszulkę tez chętny bym był o ile napis na plecach będzie to ją łykam :D
Crazy_Russian napisał/a:czcionka IMPACT pochyła
Nazwę mam nie mogę znaleźć tej konkretnej...
a ja myślałem że ten temat już umarł... kto sie podejmie zrobienia takich naklejek? ja nie mam czasu :)
Temat się rozkręca :D Może jeszcze koszulkę będę miał forumową :P
Ale proponuje żeby w tym temacie nie proponować swoich wizji koszulek lub naklejek :P
Poprostu jeden napis - SUPERMOTO.PL i to wszystko i tylko w ten sposob sie to uda jesli sie ktos tego podejmie :D
hehe :) Ja też bym chętnie zanabył taką kuszulkę ;)
W takim razie ogarnę na początek naklejki... Wzór który już funkcjonuje jest chyba dostatecznie dobry i widoczny ze nie ma potrzeby go zmieniać...
Będą mi potrzebne wymiary wysokość i szerokość i kolor w jakim miały by być naklejki z cen myślę że też nie będzie problemu :cool:
jutro podam wymiary wahacza (drz400) na pewno bede chciał czarną i białą
Wymiary wahacza to maksymalnie 31cm*5cm (jakieś proporcje trzeba w naklejce zachować dlatego podaje max)
Yama dt 125 x Kolor naklejek - białe litery z przeźroczystym tłem/nośnikiem x2 :D
No ja nie mam dostępu do moto więc nie podam wymiarów jakie są w moim kacie ale ktoś z forum jakby mógł to by zmierzył jeśli posiada Ktm lc4 640 z 2001 ale wydaje mi się że wymiar który podał daniken będzie też ok. No i ja bym chciał czarne litery na przeźroczystym tle :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejka supermoto.pl
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 69 zapytań