Temat: Rezerwa 690SM
Moto zgasło, mało wahy a rezerwa nawet sie nie zapaliła? Czytałem ze to dość "powszechne" Warto się w to bawić, czujnik do wymiany?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Rezerwa 690SM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moto zgasło, mało wahy a rezerwa nawet sie nie zapaliła? Czytałem ze to dość "powszechne" Warto się w to bawić, czujnik do wymiany?
Lepiej mieć sprawną rezerwę bo - pomijając ewentualne pchanie moto do domu - pompa paliwa nie lubi chodzić na sucho.
Zobacz czy masz pod siedzeniem połączony przewód z czujnikiem
Dokladnie spotkalo kiedys to i mnie, cale szczescie do chaty bylo 1,5km to sobie dopchnalem na spokojnie :) Po prostu przestala sie zapalac... Koso o ktorym przewodzie mowisz? gdzie to powinno byc w dziobalu?
Chodzi o wtyczke do rezerwy pod bakiem. Musisz odkrecic bak i lekko go uniesc. W sumie sa tam dwie wtyczki, druga jest od pompy paliwa.
No dobra sprawdze ale to chyba nie to... Kontrolka sie pojawia przy odpalaniu, potem gasnie tak jak na nia przystalo. Jednak po tatmym co mi sei skonczylo paliwo to mam wrazenie ze przestala sie zapalac wiec tankuje jak na liczniku pojawia sie 200km :) Ale nie ukrywam ze wolal bym zeby to dzialalo.
Ja po zakupie dziobaka następnego dnia nagle zgasł, na szczęście stacja była obok :) pamietam ze wtyczka była gdzieś pod kanapa
Już działa, wtyczka wpięta musiało się wypiąć czy coś.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Rezerwa 690SM
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 73 zapytań