1

Temat: [K] Duże koła do DR-Z400SM

Jak w temacie. Kupię komplet kół do latania w terenie. Jak by ktoś miał coś fajnego to zapraszam do rozmów ;-)

jakubek

2

Odp: [K] Duże koła do DR-Z400SM

ja mam coś takiego [url]http://allegro.pl/item1100574598_takasago_excel_rim_cross.html[/url]

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

3

Nie wiecie czy koła z RM 250 podejdą bez kombinowania do wersji DRZ SM? Chcę ewentualnie przekręcić dużą tarczę i zębatkę.

jakubek

4 Ostatnio edytowany przez PeKaWu (2010-07-06 11:44:37)

jakub napisał/a:

Nie wiecie czy koła z RM 250 podejdą bez kombinowania do wersji DRZ SM? Chcę ewentualnie przekręcić dużą tarczę i zębatkę.

Mozesz zadzwonic do Suzuki i zapytac o numery czesci dla piast do DR-Z E, S i RM 250. Jesli beda to te same czesci to bedziesz mial jasnosc, ze kola beda pasowaly. Ja wiem ze szprychy w przednim kole sa dla DR-Z E, S i RM takie same. Sam dokupilem kola z wersji E albo S i pasuja bez zadnych przerobek do DR-Z SM. Uzywa sie osiek z SM i jest git.

5

Mam z mojej drz do ożenienia :) za małą kapuchę ale bez paru szprych innych wad brak :D

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

6

Jak potrzeba to do przedniego kola 21'' mam oryginalne szprychy na sztuki. Komplet oryginalnych kosztuje 450 PLN :(

7

Cały czas aktualne :-)

jakubek

8

Po dorobieniu tulejek podejdą koła od KTM.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD