Temat: [K] Duże koła do DR-Z400SM
Jak w temacie. Kupię komplet kół do latania w terenie. Jak by ktoś miał coś fajnego to zapraszam do rozmów ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Duże koła do DR-Z400SM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie. Kupię komplet kół do latania w terenie. Jak by ktoś miał coś fajnego to zapraszam do rozmów ;-)
ja mam coś takiego [url]http://allegro.pl/item1100574598_takasago_excel_rim_cross.html[/url]
Nie wiecie czy koła z RM 250 podejdą bez kombinowania do wersji DRZ SM? Chcę ewentualnie przekręcić dużą tarczę i zębatkę.
Nie wiecie czy koła z RM 250 podejdą bez kombinowania do wersji DRZ SM? Chcę ewentualnie przekręcić dużą tarczę i zębatkę.
Mozesz zadzwonic do Suzuki i zapytac o numery czesci dla piast do DR-Z E, S i RM 250. Jesli beda to te same czesci to bedziesz mial jasnosc, ze kola beda pasowaly. Ja wiem ze szprychy w przednim kole sa dla DR-Z E, S i RM takie same. Sam dokupilem kola z wersji E albo S i pasuja bez zadnych przerobek do DR-Z SM. Uzywa sie osiek z SM i jest git.
Mam z mojej drz do ożenienia :) za małą kapuchę ale bez paru szprych innych wad brak :D
Jak potrzeba to do przedniego kola 21'' mam oryginalne szprychy na sztuki. Komplet oryginalnych kosztuje 450 PLN :(
Cały czas aktualne :-)
Po dorobieniu tulejek podejdą koła od KTM.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Duże koła do DR-Z400SM
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 81 zapytań