Temat: Treningi na torze REDECO-Wrocław
Własnie przypadkowo znalazłem taki komunikat :
http://www.moto.redeco.pl/aktualnosci/index.php?sortby=&desc=desc&pg=pi&st=&lm=&idx=48
zawsze to coś, jakoś można by się skrzyknąć i posmigać.
Pozdrawiam
Potok
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi na torze REDECO-Wrocław
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Własnie przypadkowo znalazłem taki komunikat :
http://www.moto.redeco.pl/aktualnosci/index.php?sortby=&desc=desc&pg=pi&st=&lm=&idx=48
zawsze to coś, jakoś można by się skrzyknąć i posmigać.
Pozdrawiam
Potok
No to jak sie ciepło zrobi i gdy między godz.18.00-20.00 będzie jeszcze jasno to można się wybrać, myślę że jakoś w marcu
Ale myślę że jakbyśmy mieli większą zorganizowaną grupę to można by sie dogadać na jakieś wcześniejsze godziny ;)
Pewnie, tylko trzeba było zebrać jakąś grupke, która chce posmigać, tor jest naprawde fajny.
Witam
Jestem z Opola...
Jak najbardziej jestem za !!
Pozdro i do zobaczonka
Beny
Ponawiam temat treningów na torze Redeco. Byłem tam wczoraj późnym popołudniem i można wjechać za 25 zł/h tor jest ma bardzo dobra, przyczepna nawierzchnie,jak by się zebrało grupkę to pewnie było by bardzo fajnie. Temat jest sprawdzony gadałem z właścicielem i gość mówił, że nie ma problemów z jazda. Przy asfaltowym torze jest też szutrowy więc można by to jakoś skonfigurować.
Są chętni ?
Witam. Potok ja bym byl chetny na jazde po torze z moim kumplem(DT125x & WR250X) tylko oczywiscie lepiej jesli byla by jakas wieksza ekipa jesli bys wiedzial cos o jezdzie kiedy i o ktorej godzinie to napisz mi. Pozdro
Witam,
w koncu ktos sie odezwał w tej sprawie. No niestety zainteresowanie we wrocławiu supermoto jest bardzo słabe.Trzeba nakręcać ludzi zeby było nas jeszcze wiecej wtedy można sie umówić i tam pojezdzić.
pozdrawiam
W zeszłym roku kilkukrotnie latałem po tym torze. W sumie było nas trzech - EXC450, EXC525 i XTX660. Nie napalajcie się aż tak strasznie bo mimo tego że asfalt jest faktycznie wyśmienity to jednak konfiguracja toru bardzo ogranicza możliwość prawdziwego polatania.
Właśnie skompletowałem hamulec z prawdziwego zdarzenia do mojego zestawu SM i planuję za parę dni przeistoczyć mojego brudasa w asfaltowca :) Wówczas chętnie umówię się z Wami.
Ja w weekendy też mogę wpaść
ja tez bardzo chetnie sie poturlam po tym torze. Najlepiej bedzie jak ktos wczesniej rzuci haslo zebysmy mogli sie zorganizowac i wspolnie pojezdzic. Pozatym nie musimy latac tylko po torze.
zawsze mozna pokatowac po miescie:)
Pozdro
potok
Witam jutro wtorek 24.06.2008 od godziny 9.00 do 12.00 mamy zarezerwowany tor bede ja(DT125X) i kumpel(WR250X) jesli ktos ma ochote dolaczyc to zapraszamy wiadamo ze w ekipie razniej:D jak by ktos chcial to zostawiam kontakt gg 6632971 kom 721-550-303 Pozdro
szkoda , że tak późno zajrzałem... Niestety mój Duke coś niedomagał ostatnio z prądem i go rozebrałem na części i na jutro na pewno nie uda mi sie złożyć z powrotem do kupy. Szkoda... może uda mi się podjechać i przywitać ale samochodem.
pozdrawiam
Ja też nie dam rady w tym tygodniu w ogóle ale jak jeszcze kiedyś będziecie jechać to dajcie znać.
Można by się umówić jakoś na początek lipca może ??
Aaa i po jeździe napiszcie jak się jeździło ;)
Pzdr
Witam ogolnie to przed chwila wrocilem z toru pierwszy raz mialem okazje jezdzic po torze i jednym slowem masakra:D idzie wybrac kilka torow na ktorych moza sobie polatac i swietnie trzymajace nawierzchnia ogolnie jestem bardzo zadowolony i napewno jeszcze tam wroce pozdro
A zmienialiście przełożenia na tor czy na drogowych normalnie ??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi na torze REDECO-Wrocław
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 81 zapytań