Temat: Jaka opinia o tym moto? KTM 640 2003r
Cześć,
Słuchajcie trafiła mi się "okazja" kupienia pierwszego SM (szukam od około pół roku) tylko nie bardzo wiem co sądzić o tym egzemplarzu. Być może to moto od kogoś z forum? Zakładając temat wiem, że nikt nie da mi jednoznacznej odpowiedzi ale każda rzeczowa rada na jest na wagę złota. Przedmiotem ogłoszenia jest:
Ktm lc4 640 po remoncie! 2003 rok Supermoto 8700zł
Witam posiadam do sprzedania moje oczko w głowie jakim jest KTM lc4 640 wizualnie jest w bardzo dobrym stanie plastiki nigdzie nie popękane ani poobdzierane, silnikowo jest w idealnym stanie remont został zrobiony jakieś 3000km temu
Akcesoryjny tlumnik Akrapovic
Sprzęgło hydrauliczne magura
Klamki regulowane,składane
Olej ipone samourai wymienimy wraz z filtrami jakieś 500km temu
Licznik elektroniczny
Felgi supermoto behr koszt używanych okolice 3000zł wraz z oponami w bardzo dobrym stanie
Więcej informacji udzielę pod nr telefonu zapraszam na oględziny a na zakup nie będę musiał namawiać. Istnieje możliwość transportu po uzgodnieniu
fotki w bardzo słabej jakości, jedno w lepszej znalazłem na fb sprzedającego postaram się zamieścić.
Jestem po rozmowie te w której sprzedający stwierdził:
-moto kupione od kolegi
-kupione około 4 miesiące temu
-remont robił kolega, podobno wymienione: korba, tłok, cylinder, zawory, pierścionki itp.. brak faktur
-przebieg ponad 40k km
-pali, jeździ nie ma nic do zarzucenia
-sprzedaje z powodu przesiadki na 4cyl
-nie wie czy to wersja prestige
Jest ktoś w stanie stwierdzić czy to wersja prestige czy tylko owiewki od prestiga? Liczę się z tym, że żadnego remontu nie było i chyba lepiej gdyby go nie było. Zastanawiam się czy to normalne że w lc4 640 korba pada przy 40k kilometrów jeśli czytałem już o kilku egzemplarzach około 100k km?
Czy mogę liczyć na jakieś podpowiedzi i rady odnośnie ewentualnego zakupu tego egzemplarza?
[url]https://zapodaj.net/6b1243c59fee5.jpg.html[/url]