Odp: Supermotowy Terror Warszawy
jest super zajeb pogoda a ja musze siedziec w robocie...KURW....MAC!!!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 131 132 133 134 135 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jest super zajeb pogoda a ja musze siedziec w robocie...KURW....MAC!!!!!!
bede o 14-tej ale nie na bankowym tylko u Brzozy w auto witolin musze szybko podjechac
eeee ;/
jeszcze siedzę w robocie do 15stej, a potem w sumie to nie wiem co... :)
no to chu... po lataniu. Dzwonie do Bicepsa a ten oznajmia że piecze kurczaka... czas pieczenia ustawił na półtorej godziny... Na pytanie czy w tak ładny dzień nie mógłby zjeść coś na szybko... odpowiada że nie je takich rzeczy, dając mi do zrozumienia że kurczak z rożna to zdrowa żywność. :/
Mówiłem Biceps że obsmaruje Ci dupę na forum... ;)
już do mnie lecą chłopaki i czuje obywatelski obowiązek polatania z nimi. Bo jak tak każdy będzie marudził... i ustalał sobie indywidualne godziny, to szans na wspólną ustawkę nie widzę.
ogarne czikena i wpadam do was!
Ja czekam na film z Brzozy kamery na kasku.
Strasznie mnie ciekawi jak sie lata w stolicy :D
No ja też chętnie obczaje :D
a ja czekam na kamere - tez chetnie bym zobaczył jak to wyglada na ekranie to nasze latanie
JOŁ!
widze ze sie dzisiaj na latanie nie załapie :( ale jutro chetnie :D tak od 13-14 moze i ty wpadniesz mozemy sie umowic w jankach ;)
Nie głupi pomysł , chociaż nie wiem czy jutro nie będe w Tomaszowie u rodziny , ale kiedyś można sie tak ustawić . Moje moto jest ogolnie w proszku jak narazie , na klocki na przód sie nie moge doczekać , amor tylni jest do dupy taki miekki , ze aż wstyd.
No i ja Warszawy praktycznie wogole nie znam , oprócz paru uliczek na sródmieściu :D
Tak na marginesie [url]http://picasaweb.google.pl/MotoTerrorTeam/HamulecPrzod#[/url] moze ktoś wie co to za klocki .
Czerwone były kupione orginalne do Dr 650 se , ale okazało sie , ze ja mam inny zacisk podobny do dr 350. Jednak klocki sie równiez różnią . Zacisk musi być od jakieks dr , tak mi sie wydaje bo adapter jest seryjny , ale oglądałem tego w necie tyle i nie znalazłem nic identycznego :|
Kogo dziś nosiło na żołtej DRZecie po mieście? Widziany na zjezdie z Puławskiej na Wileńską. Pozdrawiam
Nie głupi pomysł , chociaż nie wiem czy jutro nie będe w Tomaszowie u rodziny , ale kiedyś można sie tak ustawić . Moje moto jest ogolnie w proszku jak narazie , na klocki na przód sie nie moge doczekać , amor tylni jest do dupy taki miekki , ze aż wstyd.
No i ja Warszawy praktycznie wogole nie znam , oprócz paru uliczek na sródmieściu :DTak na marginesie [url]http://picasaweb.google.pl/MotoTerrorTeam/HamulecPrzod#[/url] moze ktoś wie co to za klocki .
Czerwone były kupione orginalne do Dr 650 se , ale okazało sie , ze ja mam inny zacisk podobny do dr 350. Jednak klocki sie równiez różnią . Zacisk musi być od jakieks dr , tak mi sie wydaje bo adapter jest seryjny , ale oglądałem tego w necie tyle i nie znalazłem nic identycznego :|
zrób zdjęcie klocków i wyślij do tych z allegro, tak przynajmniej ja zrobiłem bo w tych katalogach to mają pierdolnik, najlepiej jakbyś jeszcze suwmiarką pomierzył. oni sprzedają Nissiny, ale inne chyba też.
W katalogu LARSSONA są rysunki klocków, więc może dobierzesz u nich.
:| plus linka sprzęgła własnie pojechałem na staje shell zatankowałem ruszyłem w miasto , 5 minut dojeżdzam do swiateł jedynka strasznie cieżko mi sie wbiła , mówie ochoo skrzynia sie sypie , stanąłem patrze linka sprzęgła już sie na kilku włóknach przy klamce trzyma , wracałem już jak na poł sprzęgle , ale nie wiem czy to wina linki która była nie orginalna 2,5 zamiast 3,5 czy to , ze była troche podparta handbarem. Musze to obczaić , ale jutro bo sie za bardzo wkur*iłem. Człowiek polatac nie moze nawet spokojnie :mad:
ale dzieki , że pomagacie ;)
pomierzyłe po ogldałem zdjęcia u Larssona i mam :D
teraz tylko linka sprzęgła , nie wiem czy wymieniać sam wkład znowu , czy kupowac orginalna z pancerzem
Strony Poprzednia 1 … 131 132 133 134 135 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.131 sekund, wykonano 24 zapytań