Odp: Sprzedam KTM 690 SMC-R
Gierwi nie szkoda Ci sprzedawać tak pewnego moto? Później szukanie czegokolwiek jest bardzo nurtujące. Chyba, że będziesz brał nówkę SMCR-a.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 690 SMC-R
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gierwi nie szkoda Ci sprzedawać tak pewnego moto? Później szukanie czegokolwiek jest bardzo nurtujące. Chyba, że będziesz brał nówkę SMCR-a.
Czasami trzeba zmian. Wystawiłem latem z powodu kontuzji która uniemożliwiała mi jazdę w tym roku, więc szkoda żeby koń stał i się kurzył. Jak się nie sprzeda to trudno, będę nim jeździł dalej. Nie mam problemu z ew. zakupem kolejnego moto, bo wiem czego chcę.
Ile Ci to pali?
Ile Ci to pali?
Dość dziwne pytanie, na które zwykle odpowiadam ciekawskim " tyle ile wleję - tyle spali", ale powiem tak: Nie obliczam tego dokładnie, ale z reguły na ulicy rezerwa zapala się po ok. 140 km i jak zajadę na stację (staram się szybko i nie latać za długo na rezerwie bo pompa paliwa nie lubi niskich stanów z powodu braku chłodzenia) to wlewam ok. 10 litrów. Zbiornik ma 12,5 chyba.
O to dużo pali. Myślałem, że SMCR pali 3,5 litra.
Ty sobie jaja robisz ze starszego człowieka czy co?
Ty sobie jaja robisz ze starszego człowieka czy co?
i musk rozjebany :D zniszczyłeś mu plany, temat o wybieraniu moto będzie miał kolejne 20 stron :D
;-)
Gierwi a jak byś teoretycznie np. sprzedał SMCR to w jakie moto byś celował?
W 2019, co Ty nie wiesz??? :D
SMCR model 2019 r ?
Tak. Żadne inne moto nie zasługuje na uwagę!
Żart!
Nadal aktualne. Nikt nie chce sobie zrobić prezentu na Gwiazdkę?
Nadal aktualne. Nikt nie chce sobie zrobić prezentu na Gwiazdkę?
ja bym chcial ,,ale czekam jeszcze na cene smc na 2019
Stawiam ze będzie ok 45-50k :)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 690 SMC-R
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 71 zapytań