Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Niedziela 10-13 potwierdzona prowadzący Bomber
No i super :) dzięki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 283 284 285 286 287 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niedziela 10-13 potwierdzona prowadzący Bomber
No i super :) dzięki
BARDZO PROWIZORYCZNY :)
Hermes, treningi odbywać się będą do końca września ?
Czy któryś z bardziej doświadczonych kolegów byłby w stanie poprowadzić dzisiejszy treńk, gdybym jednak jeszcze nie dotarł ?
Czy któryś z bardziej doświadczonych kolegów byłby w stanie poprowadzić dzisiejszy treńk, gdybym jednak jeszcze nie dotarł ?
NIE! Koniec wymówek i użalania się nad sobą. Miszcz Polski sam się nie zrobi ;)
odezwał się ten co motor pogonił :)
Mogę ja ?? :)
Cześć wszystkim! Z miesiąc temu pojawiłem się na treningu po podpisy do legitymacji Automobilklubu :D W międzyczasie było czekanie na legitkę, urlopy itd ale w końcu chciałbym dołączyć do środowych treningów. Jestem początkujący, z 5 lat latałem enduro (rekreacyjnie) i teraz przerzuciłem koła na SM żeby trochę podszkolić technikę na szosie. Do zobaczenia!
Olo
Trening odwołany ze względu na opady deszczu.
Serio, jeden dzien w tygodniu chcialem ladna pogode, jeden dzien.
przynajmniej żona się ucieszy ;)
przywyknij. Jeden dzień deszczu zawsze będzie to środa ;)
Juz nie pada :-)
A ja tu czekam na Was na miejscu :) no nic, może za tydzień się uda
Tak jak pisał Rafał trening dziś z powodów opadów odwołany,
Piotrek chwilowo skupiam się na powrocie do zdrowia który umożliwi mi ponownie jazdę i powrót, jeśli się uda treningi będą zapewne do końca września kolegów który się zapisali niech do mnie napiszą po przepustki :) co by nie mieli problemów z wjazdem.
Panowie, chciałem Wam bardzo podziękować za treningi w tym roku. Wiem co powiecie 'przecież zostały jeszcze dwa treningi, co on już dziękuje?', ale omowilem to z chirurgiem ortopeda Szpitalnego Oddziału Ratunkowego na Stępińskiej i obaj doszliśmy do wniosku że treningi w tym roku już mi nie będą potrzebne.
Także jeszcze raz, bardzo dziękuję, zwłaszcza Bomberowi i Hermesowi za cenne i wielokrotnie powtarzane rady ('do dupy pozycja', 'czego noga wisi' oraz 'co tak wolno, nie słychać motocykla'). Wiem że w następnym sezonie mogę być szybszy.
Do zobaczenia na treningu procentowym.
Strony Poprzednia 1 … 283 284 285 286 287 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 50 zapytań