Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Trening 02.09.2018 - niedziela
1. Bomber
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 282 283 284 285 286 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trening 02.09.2018 - niedziela
1. Bomber
Musi być rano czy jest opcja popołudniowa?
Musi być rano czy jest opcja popołudniowa?
Czy popołudnie to 10-13 - jak wam pasuje? Szybkie info poproszę
1. Bomber
2. Barnabab
Jak będzie rano to chętnie przyjadę :)
Ja jestem na tak.
1. Bomber
2. Barnabab
3. Cypior
Dla mnie najwcześniej 16, ale rozumiem że takiej opcji nie ma. I w ogóle omówilem to z żoną i ustaliliśmy że trening w ten weekend jest mi niepotrzebny.
Dziewczyna v8.0 byla lepsza niz zona v1.0 :-)
Dla mnie najwcześniej 16, ale rozumiem że takiej opcji nie ma. I w ogóle omówilem to z żoną i ustaliliśmy że trening w ten weekend jest mi niepotrzebny.
Czujesz jak się wrzyna? ... pantofel w kark :P
foxtrot napisał/a:Dla mnie najwcześniej 16, ale rozumiem że takiej opcji nie ma. I w ogóle omówilem to z żoną i ustaliliśmy że trening w ten weekend jest mi niepotrzebny.
To nie jest Brzydal miejsce na dyskusje o tym dlaczego Ty na treningu byles tylko dwa razy w sezonie bo Ci zona dala tylko jeden dzien w tygodniu wolny i musiszy wybierac pomiedzy jazda i gra na gitarze :P
BRZYDAL napisał/a:foxtrot napisał/a:Dla mnie najwcześniej 16, ale rozumiem że takiej opcji nie ma. I w ogóle omówilem to z żoną i ustaliliśmy że trening w ten weekend jest mi niepotrzebny.
To nie jest Brzydal miejsce na dyskusje o tym dlaczego Ty na treningu byles tylko dwa razy w sezonie bo Ci zona dala tylko jeden dzien w tygodniu wolny i musiszy wybierac pomiedzy jazda i gra na gitarze :P
O nie nie mój drogi - mam niestety stały termin prób wiec żony mi w to nie mieszaj - w przyszłym roku postaram sie to zmienić :P
mimo że nie jestem częstym bywalcem, ale chciałem powiedzieć że ustawienie trasy w ostatnią środę bardzo mi przypadło do gustu.
Dużo hamowań, nawroty z brudną oponą od terenu, wjazd w teren z kilkoma możliwościami.
Aby nie zginęło gdzieś podrzucę prowizoryczny rysunek poglądowy.
BARDZO PROWIZORYCZNY :)
Fajna nitke ogarnelismy ;)
Dzieki za dobry trening
mimo że nie jestem częstym bywalcem, ale chciałem powiedzieć że ustawienie trasy w ostatnią środę bardzo mi przypadło do gustu.
Dużo hamowań, nawroty z brudną oponą od terenu, wjazd w teren z kilkoma możliwościami.Aby nie zginęło gdzieś podrzucę prowizoryczny rysunek poglądowy.
Ja jestem na tak.
1. Bomber
2. Barnabab
3. Cypior
Niedziela 10-13 potwierdzona prowadzący Bomber
Strony Poprzednia 1 … 282 283 284 285 286 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 53 zapytań