Odp: Tor Wschodzący Białystok - treningi, eventy
Palenie gumy w 1 miejscu niszczy tor , jeżeli jadą i palą kapcia to nie ma tragedii, a w przeciwnym wypadku bardzo szybko robią dziury w nawierzchni.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Wschodzący Białystok - treningi, eventy
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Palenie gumy w 1 miejscu niszczy tor , jeżeli jadą i palą kapcia to nie ma tragedii, a w przeciwnym wypadku bardzo szybko robią dziury w nawierzchni.
Jak już jesteśmy przy przyczepności to ostatnio był u nas w gościach Simpson ze ŚM polatać mociakiem.
Powiedział, że przyczepność na torze w Białymstoku dosłownie „wykręca mózg”.
Jako, że chłopak ma okazję „trochę” pozwiedzać różnej maści obiektów w PL i na świecie, jego opinia o naszym torze bardzo mnie ciekawiła. Poza tym podsumował, że tor jest naprawdę fajny a nitka zawierająca ciasne zakręty, szykany i dłuższe luki pozwala dobrze bawić się również na cięższych sprzętach.
Przed sesjami moto zawsze po torze jeździ traktorek z zamiatarką także porządeczek jest jak należy. ;)
Soboty motocyklowe stały się już stałym elementem grafiku.
Co tydzień są 3 sesje moto w godzinach:
10:00 - 12:00
12:30 - 14:30
15:00 - 17:00
Jedna sesja kosztuje 75zł ale rezerwując wcześniej można wykupić cały dzień za 150zł, czyli 3 sesje w cenie
Poza tym co czwartek od 14:00 do 20:00 tor jest wynajęty przez RZ4 Racing Academy.
Leszek Rzońca, który ściga się od paru lat w wyścigach drogowych(obecnie dominuje w Pucharze R3 i jeszcze gdzieś tam), jest byłym Mistrzem Polski instruktorów(jest również właścicielem szkoły jazdy) organizuje wtedy dla chętnych trening podczas, którego szkoli grupę.
Jest naprawdę dobry, zna się na rzeczy i ma fajne podejście - świetnie przekazuje swoją bogatą wiedzę.
Jest sporo ludzi, którzy regularnie pojawiają się na jego treningach w tym liczne grono czynnych zawodników, którzy śmigają regularnie w różnych seriach ale chcą się rozwijać pod okiem kogoś kto skoryguje ich błędy i pomoże im robić progres.
Koszt to 200zł (szkolenie razem z torem oraz zabezpieczeniem medycznym itp).
Szczegóły znajdziecie na FB profilu RZ4 Academy.
Zapraszamy.
Póki co z czynnych zawodników SM tylko Konrad Stawicki odwiedzał nas (chyba dwukrotnie) i coś słyszałem, że jutro również się wybiera... ;)
Wreszcie jakiś sensowny właściciel, dobra dostępność w dobrej monecie, to jest to.
Lecimy w przyszłym tyg. z Mateuszem.
Dzięki Spidi za info!
Wreszcie jakiś sensowny właściciel, dobra dostępność w dobrej monecie, to jest to.
Dzięki Spidi za info!
w Weekend?
delta napisał/a:Wreszcie jakiś sensowny właściciel, dobra dostępność w dobrej monecie, to jest to.
Dzięki Spidi za info!w Weekend?
raczej w tyg. ale z tego co widzę to mają w przyszłym tyg tylko środę od 17 do 19
napisałem do nich czy dojdzie jeszcze jakiś cały dzień motocyklowy
W tygodniu jest za mało chętnych żeby zrobić cały dzień.
Moglibyśmy oczywiście wynająć tor na cały dzień.
Jednak żeby się to kalkulowało, trzeba by skrzyknąć przynajmniej 15-20 osób.
W tygodniu cały tor to 2.000 zł dla klubów, grup zorganizowanych (*niekomercyjne wykorzystanie).
Ja chętnie w razie W pomogę - fajnie byłoby pokazać u mnie na gminie jak wygląda prawdziwe SuperMoto!
Jednak nawet gdybyście zdecydowali się na weekend to w soboty nie ma takich tłumów jak w Radomiu.
Więc jeśli macie jak to śmiało możecie przyjeżdżać w weekendy.
Te czwartkowe treningi też są nie głupią opcją, nawet dla zaawansowanych.
Aha, ja w weekendy nie mogę, ale coś się wykombinuje na którąś sobotę. Spidi daj nr. do siebie na pw.
ja też chętny na jakiś weekend, ale pod koniec lipca jak dotrę motóra.
Na ile wcześniej trzeba dać znać im żeby mieć 7h za 150zł?
ja też chętny na jakiś weekend, ale pod koniec lipca jak dotrę motóra.
to przeca najlepiej się dociera na torze:) dawaj na radom
Shonek jeśli są miejsca to nawet i dzień wcześniej wystarczy.
Wydaje mi się, że tutaj chodzi o to by poprostu zgłosić, ze chcesz skorzystać z promocji bo system rezerwacji elektronicznych automatycznie tego nie robi. Chodzi o zablokowanie jednego dodatkowego miejsca w sesji, za która nie płacisz...
Wczoraj w końcu skorzystałem z okazji i z motocyklem odwiedziłem tor. Rejestrowałem się trzy godziny przed sesją. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Na torze łącznie nie było 15 motocykli więc wszyscy mogli jeździć cały czas. U mnie wychodziło jakieś 20 minut jazdy i 5 minut przerwy. Na torze była też nasza forumowa koleżanka na WR250X. Mega fajny tor. Szczególnie, że mam go tak blisko.
Potwierdzam, tor bardzo fajny i techniczny. Nie ma tłoku, więc nawet 2-godzinna sesja wystarczy, żeby się wyszaleć :)
Czy ktoś wybiera się w sobotę?
Kto jedzie w środę? Jest 6 godzin w cenie 150zł :)
ja bede na 12 a z tego co wiem zaba bedzie caly dzien.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Wschodzący Białystok - treningi, eventy
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań