Temat: 570 kit - XC4 2008-10
Cześć,
Może ktoś z was ma na sprzedaż big bore 570sxs kit do ktm 530?
Edit:
Przejechałem wszystkie sklepy Australia USA Europa. Dzwoniłem pisałem. Nigdzie nie ma, ale może ktoś ma w garażu albo nie założył?
Pzdr,
Ł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » 570 kit - XC4 2008-10
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Może ktoś z was ma na sprzedaż big bore 570sxs kit do ktm 530?
Edit:
Przejechałem wszystkie sklepy Australia USA Europa. Dzwoniłem pisałem. Nigdzie nie ma, ale może ktoś ma w garażu albo nie założył?
Pzdr,
Ł
Pytanie czy warto montować coś czego już nie wyremontujesz bo tego nie ma?
Może lepiej coś takiego:
[url]http://thumperracing.net/ktm%20big%20bore[/url]
Nie podpasuje cylinder z Husaberga 570? Kiedyś trafiłem na kit do 530-stki i tam były numery poszczególnych gratów, na 99% cylinder był od Husaberga.
Pytanie czy warto montować coś czego już nie wyremontujesz bo tego nie ma?
Może lepiej coś takiego:
[url]http://thumperracing.net/ktm%20big%20bore[/url]
Znam tą stronę ale pytam o co innego. Zastanawiam się bo kupiłem sprzęt do zrobienia i między 450 a 530 cena ta sama tylko wal i moduł bym potrzebował. Skoro mam tak kombinować to czemu nie coś większego?
Nie podpasuje cylinder z Husaberga 570? Kiedyś trafiłem na kit do 530-stki i tam były numery poszczególnych gratów, na 99% cylinder był od Husaberga.
Myślałem o tym dzisiaj bo tam chyba nawet te same mocowania. Muszę sprawdzić i wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki :)
Głowica też jest ta sama, ale musiałbyś kupić wtedy ori korbowód, co kosztuje 1400zł. Ale krążą słuchy, że jest identyczny co w 530, a wtedy wiadomo - zamiennik za 6 stów.
Zrobię research, dzięki :)
Sam mam husa 570 i szukając cylinder do niego znalazłem big bore do 530. Cylinder niby pasuje ale korba już nie! korbowód jest krótszy w 530 niż w husie 570.
Dzięki za info!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » 570 kit - XC4 2008-10
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 80 zapytań