Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ktoś, coś... Latamy, jakiś terror w zaroślach? :D
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś, coś... Latamy, jakiś terror w zaroślach? :D
nocleg Ci zorganizuje
HAHA no ta mostów Ci w Warszawie dostatek :
Ogólnie będe miał na uwadze taki weekend w Wawie lub jedno popołudnie chociaż , narazie musze poćwiczyc haha bo przyjedzie jakaś pizdeczka i bedzie zostawała w tyle cały czas.
Cwicze skróty , żeby jakby co nadrabiać za wami :P
[url]http://www.youtube.com/watch?v=tTtqjqvWRW4[/url]
Siemanko chłopaki latamy dzisiaj jakoś :D ?? Jest nawet dobra pogoda do terroru Warszawy :D
Barteksm zajebisty filmik szacunek :D
dukeSebo napisał/a:nocleg Ci zorganizuje
HAHA no ta mostów Ci w Warszawie dostatek :D
Aż tak okrutny nie będę... łózko polowe w garażu ;) ale w jak przyjaznym otoczeniu. :cool:
To jak dziewczyny latamy?
Jeżeli czekacie na piękną pogodę... hm. to przypominam że jesień za pasem, na piękne dni już bym przestał liczyć. ;)
Ja chętnie polatam :D
Barteksm do wawy wcale nie masz daleko ;) mniej wiecej tyle co i ja ~70km a ze dwa razy na terrorze byłem i raz na treningu zeby nie kontuzja to bym był czesciej :( ale powoli dochodze do siebie :D i chetnie w jakas sobote wieczór niedziele wpadne :lol:
dobra, ja jestem w tym. Pasuje mi jakies popołudnie typu - 16sta.
Dajcie znać co i jak i mozemy pozapierdylać - o ile sie znów nie porozpadywa.
Barteksm do wawy wcale nie masz daleko ;) mniej wiecej tyle co i ja ~70km a ze dwa razy na terrorze byłem i raz na treningu zeby nie kontuzja to bym był czesciej :( ale powoli dochodze do siebie :D i chetnie w jakas sobote wieczór niedziele wpadne :lol:
to skąd jestes?
uuu berg 650 :o
dobra, kurde konkrety... bo mnie już tu skręca...
Piotrekmm napisał/a:Barteksm do wawy wcale nie masz daleko ;) mniej wiecej tyle co i ja ~70km a ze dwa razy na terrorze byłem i raz na treningu zeby nie kontuzja to bym był czesciej :( ale powoli dochodze do siebie :D i chetnie w jakas sobote wieczór niedziele wpadne :lol:
to skąd jestes?
uuu berg 650 :o
z Mogielnicy jakies 25km od Grojca mała miescina :rolleyes: :| i niezabardzo jest tu co terroryzowac :lol: wiec wole przeleciec sie do wawy :D
No kojarze mam rodzine za Rawą Maz. i trocehte dziury znam Rzeczyca, Domaniewice , Roszka Wola , Cielądz . W Mogielnicy nie byłem , jednak wiem , że jest :P
Konkrety są takie... ustawka o 17 u mnie pod domem...
na tę chwile chętni to:
Rodman
Rafał
Paweł
Daniel
Brzoza
no i moja skromna osoba ;)
Kto jeszcze?
Franza nie będzie bo ma sprzęt nieprzygotowany na latanie po szuterkach. Ja natomiast po 40 dniach nielatania dzisiaj zawitam ale ok 18 pewnie bede w stolicy. Pilnujcie tel bo bede Was wydzwaniał.
dukeSebo napisał/a:nocleg Ci zorganizuje
HAHA no ta mostów Ci w Warszawie dostatek :
Ogólnie będe miał na uwadze taki weekend w Wawie lub jedno popołudnie chociaż , narazie musze poćwiczyc haha bo przyjedzie jakaś pizdeczka i bedzie zostawała w tyle cały czas.
Cwicze skróty , żeby jakby co nadrabiać za wami :P
[url]http://www.youtube.com/watch?v=tTtqjqvWRW4[/url]
Bartek spodobalyby ci sie warszawskie parki :)
u mnie polało dreszczem. Wkurzyłem sie bo wystawiłem moto już a teraz spowrotem je musiałem odporowadzać pod pokrowiec na parking. nie wiem czy coś z tego będzie...
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.114 sekund, wykonano 43 zapytań