Odp: Hello
widziałem ją chyba na allegro nie dawno który to rok 2000?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Hello
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wiem o którą Ci chodzi:D ale to nie ta hehe
to 2003r ze Szwajcarii.
350 km po nią byłem , dupa mi umarła jak wracałem...
Czesc
Barteksm napisał/a:Siemaaa kolege na dr 650 poka zdjecia poka poka poka :P
dla kolegi nowe foto mojej suki :D
[url]http://plaster-f.fotosik.pl/albumy/781352.html[/url]
Zboczeńcy :/
Księciuniu - Ty piszesz posty na pół monitora, wiec ty będziesz piórem w wyborczej walczył.
Ja zapierdalam na kapciu między furami z mniej wiecej 9500 - 10000 obrotami na minutę
Człowieku nie patrz na dupe , nie wiem czy słyszałeś , ale zawodnicy w wyscigach motocyklowych i to nie gdzieś gdzieś w świecie tylko u nas w Poland wycinają sobie cos dokładnie niewiem jest to chyba jakieś nie potrzebne scięgno które tylko boli jak sie ostro zapier*ala na sporcie .
W sm trzeba sobie uśmiercić dupe inaczej sie nie da hahaha.
W miniony weekend zrobiłem 700 km na Drce :D wiem jak jest gdy drętwiej Ci dupa , a dl ulgi najchętniej przegiął byś sie w pasi w drugą strone , ale i tak było przezajebiscie i zrobie to jeszcze raz , moze nawet w tym sezonie :D bo jak mów przysłowie SebaKAT "SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!"
hehe... wiem Brzoza z jakiego powodu wolisz latać na gumie niż na dwóch kołach... boisz się konfrontacji z moja nawiedzoną CRFą. Tu Cię mam :D Dzisiaj raz na zawsze... rozwiejemy twoje złudne nadzieje. ;)
Lata ktoś, coś... he?
20 Pl bankowy latamy??
20 Pl bankowy latamy??
dziś też nie dam rady, ide chlać :D powtórka za rozrywki
jak ktoś ma ochote to zapraszam do 5 10 15 ul mokotowska 73 godz. 21.00
nazwa odstrasza ale club jest w pyte
pozdro
Spe3dy napisał/a:to Ciebie spotkałem na dolince na światłach i mówiłeś że DRki wymiatają? czy tam żądzą, czy jakoś tak :) w każdym razie że są ekstra ;p ?
ja napewno nie :P chyba , ze kolega od srebrnej dr , ja sie nie zachwycam swoim moto , a szczególnie swoją jazdą :lol:
PS ja zauważyłem , że czym sie jedzie spokojniej przepisowo tym jest nie bezpiecznie , podam kilka akcji :
jade skrzyżowanie światła stoje grzecznie , obok samochód wpiepsza sie na mój pas zupełnie jak by mnie nie widział , dopiero gdy machnąłem ręką " ej ja tu jestem" koleś zobaczył oo jakiś dzieciak na skuterze haa.
Ta sama sytuacja tylko włączony tryb zapier*alania czerwone do jazdy w lewo pomarańczowe do jazdy w prost , powoli tocze sie pasem na wprost zapala sie zielone dla skręcających w lewo ostra dzida i wpiepszam sie przed cały sznurek i co nik nie miał nawet okazji na mnie najechać .Ostania akacja która naprawdę mnie wpieniła , była na wyjeździe we Wrocławiu , jade z sobie koleżankę w plecaku , nagle jakiś taxówkarz , wpiepsza mi sie pod same koła no 20 cm było no gdyby trącił swoim tyłem w moje przednie koło to była by gleba nie unikniona , tak mi ciśnienie podniósł , że na światłach nie patrząc , że koleś jest ode mnie większy starszy o 10 lat , poprostu zapukałem do szybki i zadałem proste pytanie : " przypierdolić Ci za tamto ?" koleś o tyle był spoko , ze przeprosił i powiedział , ze się zamyślił i naprawdę nie zobaczył , tylko ch* jak bym sam jechał to nic , ale jak bym koleżankę pościerał to jej tata choperowiec by mi chyba nogi z dupy powyrywał :D
Dzisiaj sobie słuchałem tej nuty i tak mi się przypomniało o tym co tutaj pisaliście
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_if7AU9bxOY[/url]
daje linka ;) posłuchajcie refrenu( cały kawałek niezły), on właśnie skojarzył mi się z tymi idiotami w puszkach pozdro dla was i uważajcie na siebie hehehe albo lepiej na nich
siemka
łeee tylko nie hop siupy:P
wole to:D bardziej odzwierciedla kierowców w puszkach
[url]http://www.youtube.com/watch?v=nCSJrvSKm94&feature=related[/url]
:D :D :D
łeee tylko nie hop siupy:P
wole to:D bardziej odzwierciedla kierowców w puszkach
[url]http://www.youtube.com/watch?v=nCSJrvSKm94&feature=related[/url]
:D :D :D
Ja tego nie wole :P :D Myślę że bardziej odzwierciedla to Twoją osobowość niż kierowców puszek pozdro
Siema. Miło nam Cię przywitać :)
Lepiej będzie jak założysz swój temat w przywitalni, nie zginiesz z Plastra powitaniami. ;)
Miło nam będzie powitać Cię na ustawkach.
Siema. Miło nam Cię przywitać :)
Lepiej będzie jak założysz swój temat w przywitalni, nie zginiesz z Plastra powitaniami. ;)
Miło nam będzie powitać Cię na ustawkach.
Właśnie się kapnąłem i to zrobiłem.
Dzięki
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Hello
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 79 zapytań