1

Temat: GARAŻ Warszawa

poszukuje miejsca w garażu gdzie mógłbym trzymać moją dr-z, musiałem się ostatnio przeprowadzić na Żoliborz i aktulanie nie mam gdzie trzymać motunga, może ma ktoś z Was kawałek miejsca w garage i mógłby mi je wydzierżawić?

Ewentualnie może ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja to możemy się jakoś zgrać i wynająć cały garaż.
Z góry dzięki za odzew

DR-Z 400ESM sold

2

Odp: GARAŻ Warszawa

odnawiam temat, dalej poszukuje kawałka miejsca pod dachem.
Nie musi być tylko Żoliborz, jestem otwarty na inne lokalizacje :)

DR-Z 400ESM sold

3 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-04-19 17:16:12)

chętnie bym sobie poprzekłądał twoje gadżety z drz do Dr :P , a tak sie słada , ze na parkingu podziemnym stoi tylko moto  :D na nic wiecej mnie nie stać  :lol:

motoslide.com

4

Podbije Rodman twój temat ... Wszyscy chętnie potrzymają w garażu moto z taka ilością dodatków Zeta  :D  :D 
Jak mu czegoś nie wynajmiecie to czuje że mnie kopnie zaszczyt trzymania go w garażu.   :|

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

5

Sebek musze niestety zasmucić Cię bardzo, bo zaszczyt trzymania Rodmanowej DRZety kopnol mnie  :)
maszyna stoi dumnie w garażu i wpędza w kompleksy moją Huskę  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

6

hm... oj naprawdę :(  :(  a tak bardzo chciałem to być ja. Otwierając dumnie garaż... słuchać zachwyty i ochy kolegów... o kur... ale zajeb... oo a czyje to...  a ja bym dumnie odpowiadał... Rodmana, to mój kolega :cool:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

7

u mnie wyglada to nieco inaczej bo świadomość że trzymam mega szoszona w garazu mam w zasadzie tylko ja, z ludzi ktorzy odwiedzają moj garaż prędzej usłysze "co to za żółty cross obok Twojej kosiarki" niż "ale zajebisty komin! a jaki hebel magury...."  :D

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

8

A mój megasprzęt stoi dumnie pod pokrowcem na osiedlowym parkingu. Pokrowiec jednakze jest topowy i woda spływa po nim jak po ceracie. Mam nadzieję że doczeka lepszych czasów pod tymże pokrowcem. Przykre jest to, że nadchodzący weekend walczy z suszą zamiast ją powodować...

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

9 Ostatnio edytowany przez rodman (2010-09-22 14:49:32)

Udalo mi się znaleźć garage w Wawie na granicy Bielan i Żoliborza, ulica Gąbińska przy trasie toruńskiej. Wjazd na teren garaży dodatkowo jest zabezpieczony bramą otwieraną z pilota. Temat ma już zaklepany więc niedługo sprowadzam się znowu do wawy, a że garage jest duży to chętnie podzielę się za mniewielką opłatą, miejscem z drugą osobą. Jak ktoś szuka bezpiecznego, czystego miejsca na moto to zapraszam na PW.

DR-Z 400ESM sold