Temat: [S] Husaberg FS650 05’ nie dla amatorów kwaśnych jabłek!
Czarny kruk, biały koń, ktm killer czy jak tam go zwał ale legenda głosi ze zmiecie wszystko ze swojej drogi! Najmocniejsze, najlżejsze, najszybsze, drogowe, fabrycznie homologowane SM jakie powstało.
Przeznaczone jedynie dla osób z doświadczeniem, zdecydowanych jak i zorientowanych min. w tematyce obsługi takiego moto celem czerpania przyjemności z jeżdżenia Bergiem, a nie przezyciem koszmaru.
Niestety ja ze względów kostnych jak i wielkości świadczeń zdrowotnych jestem zmuszony coś spieniężyć omen nomen na pierwszy ogień idzie Berg którym raczej nie pohasam w tym sezonie. Sprzęt jest warty grzechu, wyposazony w top osprzęt, bezawaryjny w odpowiednich rękach, a jedyne co go mi zatrzymało to brak paliwa.
Moto ma 199,5mth, latane na 300V 15W60, odpalane z guzika, na bierzaco przygotowane do akcji. Zawory będę teraz robił jak i dokończę wymianę oleju (ostatnio udało się tylko rozgrzać) i w zasadzie na chwile obecna nic więcej nie potrzeba, a solidna kapitalka zrobiona jakieś 60 maks 70mth u Majstra (Zdjęcia do wglądu).
Cena okazyjna 10 000zł !!!
Do negocjacji jak ktoś zdecydowany.