Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
1. hermes
2. levis
3. Pr
4. bolo2te (50% bo waży się mój urlop)
5. Bart248
6. Jadwiga
7. CHAW
RMZ 450 SMR - może będzie szybsza ; -)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 273 274 275 276 277 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
1. hermes
2. levis
3. Pr
5. Bart248
6. Jadwiga
7. CHAW
1. hermes
2. levis
3. Pr
5. Bart248
6. Jadwiga
7. CHAW
8. Cypiór
1. hermes
2. levis
3. Pr
5. Bart248
6. Jadwiga
7. CHAW
8. Cypiór
9. barnabab
1. hermes
2. levis
3. Pr
5. Bart248
6. Jadwiga
7. CHAW
8. Cypiór
9. barnabab
10. doomin13
Dlaczego Ludomir pobiegł dzisiaj szybko do ochrony i powiedział, że mają nie wpuszczać busów na teren AKP (podobno decyzja dyrekcji) ??
Czy to są reperkusje odwołanej rundy ??
To co się wyprawia w AK jest naprawdę smutne... Poza możliwością trenowania na Bemowie, sensowność bycia w tym klubie jest żadna....
To co się wyprawia w AK jest naprawdę smutne... Poza możliwością trenowania na Bemowie, sensowność bycia w tym klubie jest żadna....
Zawsze możesz ruszyć dupę i coś zrobić.
Absolutnie nie bronię klubu bo poznałem go już od złej strony, ale wasze pierdolenie (bo nie jesteś sam) jest typowym cebulowym zagraniem. Od siebie nic oprócz wymagań.
Jak coś możesz zmienić klub i pojść gdzieś, gdzie będą raz po raz robić Ci dobrze jak Cię zobaczą i Twoje 90zł rocznej składki ;)
Zawsze możesz ruszyć dupę i coś zrobić.
Absolutnie nie bronię klubu bo poznałem go już od złej strony, ale wasze pierdolenie (bo nie jesteś sam) jest typowym cebulowym zagraniem. Od siebie nic oprócz wymagań.Jak coś możesz zmienić klub i pojść gdzieś, gdzie będą raz po raz robić Ci dobrze jak Cię zobaczą i Twoje 90zł rocznej składki ;)
A co mam zrobić? Wziąć farbę i iść malować pasy potajemnie w nocy czy iść na kolanach do Szanownie Panującego w AK i błagać go na kolanach, żeby zmienił decyzję?
Dzięki takim osobom jak właśnie nie da się nic zrobić.
Poza tym, zawsze jak tylko mogę to chętnie pomagam, więc już daruj sobie teksty o ruszaniu dupy.
Niestety tam wszystko trzeba wychodzic i stracic duzo czasu.
Co do pomocy to będziemy pamiętać o Twojej deklaracji ;)
ja jedynie narzekam na komunikacje. Dzieją się pewne zmiany o których nikt nic nie wie ( patrz ostatni wjazd na trening). Stawianie sprzętu przed Bemowem nie jest problemem tylko trzeba o tym wiedzieć.
Jesteśmy jedynym obiektem i klubem, który systematycznie trenuje sekcje terenowa.
Wcale tak złe nie mamy wiec nie popadajmy w paranoje. Chłopaki w zeszłym roku zorganizowali zawody i wiedza ile to formalności wiec jak ktoś się czuje na siłach w załatwianiu to napewno pomogą w załatwieniu formalności ale niech ten ktoś wyjdzie przed szereg.
Przenosiny do innego klubu, czy w Radomiu poza treningami na asfalcie robią cos więcej?
Może jeśli rośnie wewnątrz klubowa frustracja trzeba zorganizować trening barowy, wygadamy się i będziemy mogli dalej jeździć bez marudzenia.
szkoda jest tego, że mając już tak fajny teren, nie będzie można z niego skorzystać w trakcie zawodów. Jest to bardzo smutne.
Może chociaż zamiast normalnej rundy, jednak da się zrobić tak jak rok temu - zawody o puchar prezesa ?
Gymkhana też wjeżdża/wjeżdżała na teren AKP na trening busami. Może tam ktoś narozrabiał...
Ja się przyznaje, że parkuje i przebieram się pod oknem prezesa. Może nie podoba mu się widok mojej gołej d... xD jak patrzy przez okno.
To jak, latamy jutro rano?
To jak, latamy jutro rano?
TAK !!
Prześlijcie mi na PW albo jak tam kto woli nr. rejestracyjne pojazdów będzie spokój podamy na bramę i już
Strony Poprzednia 1 … 273 274 275 276 277 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 54 zapytań