16

Odp: SMR turysta ?

Barteksm napisał/a:

Ja 3 h temu wrociłem z Wrocławia byłem ze znajomymi .
700 km na supermoto spokojnie wieksze wrażenie zrobił na mnie kupmel który sie uparł , ze dojedzie swoją zabytkową  MZ 251 haha no i jak powiedział tak zrobił. Polecam  :D

I to jest hardcor  :D

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

17

Barteksm napisał/a:

Ja 3 h temu wrociłem z Wrocławia byłem ze znajomymi .
700 km na supermoto spokojnie wieksze wrażenie zrobił na mnie kupmel który sie uparł , ze dojedzie swoją zabytkową  MZ 251 haha no i jak powiedział tak zrobił. Polecam  :D

Ja miałem MZ 251 i zrobiłem ponad 1000km i 1000 razy bardziej wolałbym w trasę jechać Etką niż supermoto a to dlatego że siedzenie w etce w porównaniu z SM to rozkosz dla d..y.
Sądzę że kumpel na swoim forum napisał:
...700 km na MZ 251 spokojnie wieksze wrażenie zrobił na mnie kupmel który sie uparł , ze dojedzie swoim hardkorowo niewygodnym supermoto... ;)

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

18

Tak wszystko by sie zgadzał gdybym jechał hardkorowym sm z wąską twarda płaską kanapą , ale ja jechałem DR a tam jest kanapa szeroka i miekka i tak jak kiedyś w endurakach nachodzaca na bak wiec nie było zle , chociaż na miejscu strasznie narzekałem na bolącą dupe i plecy , ale pak wieczorkiem i rano byłem jak nowy . Byłem obładowany torbami jedna z tyłu jako "pasażer" druga na bak i plecak na garba , pod koniec już brakowało mi pozycji , ale było zajebisie z miłą chęcia strzele jeszcze raz taką trase  :D

motoslide.com