Odp: Supermociak po 125 2t :)
Jak nie chcesz siedzieć w garażu tylko jeździć dużo i często to znajdź dobrego xtx'a i jedz go zobaczyć, przejedz sie, a wydaje mi się ze już z niego nie zejdziesz ;)
Pokaż co kupiłeś :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermociak po 125 2t :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak nie chcesz siedzieć w garażu tylko jeździć dużo i często to znajdź dobrego xtx'a i jedz go zobaczyć, przejedz sie, a wydaje mi się ze już z niego nie zejdziesz ;)
Pokaż co kupiłeś :)
Też mi się tak wydaje :D
Może moje BMW G650 X-Moto 2007? ;) Poczytaj sobie o danym modelu.
Widziałem już jakiś czas temu, maszynka zacna ale nie na moją kieszeń :)
Nie chce zakładać nowego tematu, co sadzicie o tej sztuce?
[url]https://www.olx.pl/oferta/yamaha-xtx-yamaha-xt-660-xtx-xtz-supermoto-CID5-IDtntRR.html[/url] zna ktos ? Wydechy są, power commander i fakt ze koleś na niej zrobil 14tys jakos sugeruje mi ze chcac nie chcąc musiał coś w niej robić bo dlugo w jej posiadaniu jest ale moze sie myle :p
XTX znudzi ci się po tygodniu..... mi się tym jeździło jak nakedem, a nie jak SM.
Tego czy mi sie znudzi to nie bede wiedzial póki sie nie przejadę :P Zresztą, to że już nie będzie mnie zaskakiwać z każdym odkreceniem nie oznacza,że nie będzie funu :) w poprzednich postach pisałem co mną kierowalo w wyborze yamaszki. Najchętniej bym zostal przy wloszkach i sprawil sobie sxv550 ale te koszta ..:)
To nie chodzi o to że nie zaskakuje przy odkręceniu.....mnie DRZ też nie zaskakuje jak odwine, ale jeździ mi się na niej o wiele lepiej..... oczywiście moze tobie bardziej podpasuje XTX :) jak dla mnie to był taki Naked a nie supermoto, chociaż wygoda podczas jazdy jest wogóle nie do porównania, na korzyść Yamahy oczywiście. z fajnymi tłumikami XTX bardzo ładnie chodzi, ja kiedyś zdjąłem sobie na próbe wydechy bo chciałem wyebać z nich cały środek i zostawić puste, i źle skręciłem..... jeden się odkręciłi odpadł podczas jazdy <3 Wracanie do domu z wydechem w łapie było genialne, + słyszało mnie całe miasto i okoliczne wioski
ogólnie ten z linku co podałeś to bardzo spoko na 1 rzut oka, ale to napewno nie jest 2004 rocznik. bo ma już plastiki po lifcie
Po czytaniu tematów Levisa na temat SXV, zacząłem przeglądać OLX i niemieckie strony z motocyklami z włączonym filtrem na SXV........ czy to się leczy czy samo przechodzi? xD
PS. XTX'a też kupiłem po sprzedaży MX125 :P
U mnie trochę za xtkiem przemawia fakt ,że do szkoły, dziewczyny troche km mam i przebiegi na pewno będą dosyć spore. A wygodę sobie też cenie ;) To chyba nie przechodzi xD Mimo że posiadanie sxv to albo daaaaleka przyszłość albo fikcja to i tak na yt w proponowanych mam tylko filmiki z apką :P
[url]https://www.youtube.com/watch?v=DRsUiadoj08[/url] obczaj sobie, moja była xD
U mnie trochę za xtkiem przemawia fakt ,że do szkoły, dziewczyny troche km mam i przebiegi na pewno będą dosyć spore. A wygodę sobie też cenie ;) To chyba nie przechodzi xD Mimo że posiadanie sxv to albo daaaaleka przyszłość albo fikcja to i tak na yt w proponowanych mam tylko filmiki z apką :P
To kupij XTX - a i zamykaj temat.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermociak po 125 2t :)
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 78 zapytań