Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Wiedziałem, że gdzieś ten motocykl już widziałem! :) miło było zobaczyć i usłyszeć :-) jaki wydech jest w pomarańczowym? Nie udało się przyjrzeć, bo już wyjezdzaliscie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiedziałem, że gdzieś ten motocykl już widziałem! :) miło było zobaczyć i usłyszeć :-) jaki wydech jest w pomarańczowym? Nie udało się przyjrzeć, bo już wyjezdzaliscie
Leovince x3 dedytkowany do LC4, pełen przelot + fcr 41 hehe Staliśmy ogólnie z tyłu, bo z godzine sobie chodziliśmy, to jak podjeżdżaliśmy to fala zainteresowania się zleciała, bo nie było innych supermociaków, a przynajmniej nie widzieliśmy.
Brzmi bardzo przyjemnie :) też nic innego nie widziałem. Ja tam od rana w zardzewiałkach grzebałem ale zakupy udane :P daleko do siebie nie mamy, więc można się zgadać kiedyś na ciepłym weekendzie i pojeździć
Kurcze, też miałem zajrzeć na oldtimerbazar... ale jakoś zaspałem ;D
Następnym razem możemy się zgadać na oldtimera w maju. Z tym, że ja z konieczności przeważnie jeżdżę samochodem, bo np silnika w plecak niestety nie zabiorę :P
16.20 lopuszanska nad grojecka - husqa 701
Dzisiaj 19:20 - Paniówki czarny KTM 640 LC4 SM.
7:27, ciepłownia Wola, Warszawa. Prawdopodobnie jakaś starsza huska
Polskie Drogi #113
[url]https://www.youtube.com/watch?v=gEnWcaI3JHo[/url]
5:10
Ktoś od nas na 701? :)
Myślisz że się ktoś przypucuje? Wstyd trochę, i potem trudno sprzedać sprzęta jako bezwypadkowy ;-).
Zagapił się i tyle :p
Wystarczy w lusterko spojrzeć, ktoś z forum tez mial chyba podobna sytuacje ze nie zdążył już wyhamować.
Edit: a wystarczyło kulturalnie śmignąć chodnikiem xD
Sam się zamknął w kącie między lawetą i krawężnikiem. Nikt normalny chyba się nie trzyma w tym miejscu za samochodem zasłaniającym widoczność do przodu.
A babcia na chodniku pewnie polewka ;)
Warszawa, Dźwigowa. Chyba codziennie koło 8.20, Husqvarna prawdopodobnie 610
ja też czasem widzę po południu jakiegoś supermociaka na Łopuszańskiej - zdaje się, że nr 630
Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 63 zapytań