Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
pewnie nikt z forum, ale... dzisiaj w samo południe Siedlce, Sokołowska widziany czarny xt660x na angielskiej tablicy.
Jakaś świeżynka w okolicy :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 97 98 99 100 101 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pewnie nikt z forum, ale... dzisiaj w samo południe Siedlce, Sokołowska widziany czarny xt660x na angielskiej tablicy.
Jakaś świeżynka w okolicy :D
Wczoraj chwilę przed 16 jakiś ktm SM, chyba exc w Pruszkowie. Pozdro :)
EXC prawdopodobnie 530 widziany dzisiaj koło PW na Noakowskiego owinięty łańcuchem :)
wczoraj sosnowiec środula godzina 15-16 obok stokrotki. czarny ktm 690 dziobal i dość głośny :D
wczoraj sosnowiec środula godzina 15-16 obok stokrotki. czarny ktm 690 dziobal i dość głośny :D
To musiałem być ja :) Fakt, że jak ruszam to wydaje mi się głośno, ale później się chyba przyzwyczajam bo już nie przeszkadza :)
Spidzior napisał/a:wczoraj sosnowiec środula godzina 15-16 obok stokrotki. czarny ktm 690 dziobal i dość głośny :D
To musiałem być ja :) Fakt, że jak ruszam to wydaje mi się głośno, ale później się chyba przyzwyczajam bo już nie przeszkadza :)
Chcieliśmy podjechać ze znajomym i obczaić sprzęta, bo staliśmy naszymi pod górką środulską, ale zanim się zebraliśmy, to już jechałeś w drugą heh. Fajnie sobie chodzi :D
dziobale na przerobionym przelocie to niebo w ziemi :D
[url]https://www.youtube.com/watch?v=3u14XHYsGNw[/url]
Do tego taki tłumik poza fajnym dźwiękiem, przydaje się w korkach, kiedy trzeba się przeciskać między autami :D
Minutę temu żółta drezyna koło metra politechnika.
parkuje pod silverscreenem jedna caly czas. tam gdzie pko jest
7.15 dzisiaj, ciepłownia wola, KTM 690sm, ładnie pyrka
7.15 dzisiaj, ciepłownia wola, KTM 690sm, ładnie pyrka
Tego Pana na KTM 690 SM to ja praktycznie codziennie widuje na Połczynskiej - on chyba sezonu nie zamknął, bo przy temperaturze około 0 stopni też jeździł. :D
To mnie widujecie Panowie :) I fakt, do -5'C daje jakoś radę z grzanymi manetkami :)
Wczoraj około 13/14 Oldtimerbazar w hali ExpoSilesia w Sosnowcu, pomarańczowe lc4 na sm. Ktoś stąd?
Jeśli dobrze widziałem to ta lc4 stała na olxie jakiś czas temu
Wczoraj około 13/14 Oldtimerbazar w hali ExpoSilesia w Sosnowcu, pomarańczowe lc4 na sm. Ktoś stąd?
Jeśli dobrze widziałem to ta lc4 stała na olxie jakiś czas temu
Znajomy na pomarańczowej LC4 z mojego awatara, ja na białym 690 :)
Strony Poprzednia 1 … 97 98 99 100 101 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 56 zapytań