1

Temat: SMR turysta ?

Panowie jako niektórzy kojażą że obsrało mi się kolano (już jest całkiem dobrze) i sprzedałem dr-zete :(  znalazłem coś takiego aczkolwiek na razie nie mogę jeszcze pozapi... na torze ale to było by główne przeznaczenie tego moto :) pytanie brzmi cz teraz gdy jeszcze czuje skutki kontuzji mógł bym tym moto wyskoczyć w 2 lub 3 weekendy np do Zakopca jakieś 200km :) da radę ? może od razu polecie mi jakieś fajne kufry dodam iż mam nadzieje zakupie taki okaz raczej na pewno :>

proszę kolegów o odpowiedz :)

[url]http://allegro.pl/item1184228125_supermoto_ktm_450_smr_2008_akrapovic_super_stan.html[/url]

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

2

Odp: SMR turysta ?

Zakładasz owiewki od godlwinga i jedziesz:P
Ja dzisiaj z kumplem zaczynam weekend i lecimy w okolice wrocka 250 km :D

motoslide.com

3

hm... nie rozumiem, o twoim kolanie coś tam słyszałem... pokazujesz nam moto torowe (bez homologacji :| jak sie domyślam) i pytasz: czy możesz się nim udać na wycieczkę... eee :| odnośnie kolana, ja Ci na ta wycieczkę zezwalam... opłatę za konsultacje uiścisz w kasie przy drzwiach wyjściowych ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

4 Ostatnio edytowany przez ciechu (2010-08-20 10:27:59)

SmX napisał/a:

Panowie jako niektórzy kojażą że obsrało mi się kolano (już jest całkiem dobrze) i sprzedałem dr-zete :(  znalazłem coś takiego aczkolwiek na razie nie mogę jeszcze pozapi... na torze ale to było by główne przeznaczenie tego moto :) pytanie brzmi cz teraz gdy jeszcze czuje skutki kontuzji mógł bym tym moto wyskoczyć w 2 lub 3 weekendy np do Zakopca jakieś 200km :) da radę ? może od razu polecie mi jakieś fajne kufry dodam iż mam nadzieje zakupie taki okaz raczej na pewno :>

[url]http://allegro.pl/item1184228125_supermoto_ktm_450_smr_2008_akrapovic_super_stan.html[/url]

:lol:  Nie pij dziś już więcej  :cool:

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

5

Chcesz na SMRze jechać w trasę :P ...to tak jakbyś chciał wystartować w zawodach SM np. Nowym Benelli TNT- szkoda motocykla !! !! A poza tym kufry w SMRze.. nie wpadłbym na to. ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

6

Kolegę SmXa chyba rozgryzłem... on nam się tylko chciał pochwalić o czym to teraz śni nocami.
Gadka o kolanie, wycieczce, sakwach/kufrach... to tylko takie mydlenie oczu... mamy komentować SMRa.. :D
Do tego przyznawać punkty w skali szacun ogólny, szacun osiedlowy, szacun forumowy, do tego punkty za bycie fajnym  ;)

Ps. Sprzedam motocykl turystyczno-torowy Honda CRF 450 R .. motocykl daje radę na stromych podjazdach, w łykaniu tirów na trasie i na torze... w zestawie homologacyjnym... plecak turystyczny 70 litrów na eleganckim stelażu.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

7 Ostatnio edytowany przez SmX (2010-08-20 13:39:02)

ciechu napisał/a:
SmX napisał/a:

:lol:  Nie pij dziś już więcej  :cool:

Bart03 napisał/a:

Chcesz na SMRze jechać w trasę :P ...to tak jakbyś chciał wystartować w zawodach SM np. Nowym Benelli TNT- szkoda motocykla !! !! A poza tym kufry w SMRze.. nie wpadłbym na to. ;)

dukeSebo napisał/a:

Kolegę SmXa chyba rozgryzłem... on nam się tylko chciał pochwalić o czym to teraz śni nocami.
Gadka o kolanie, wycieczce, sakwach/kufrach... to tylko takie mydlenie oczu... mamy komentować SMRa.. :D
Do tego przyznawać punkty w skali szacun ogólny, szacun osiedlowy, szacun forumowy, do tego punkty za bycie fajnym  ;)

Ps. Sprzedam motocykl turystyczno-torowy Honda CRF 450 R .. motocykl daje radę na stromych podjazdach, w łykaniu tirów na trasie i na torze... w zestawie homologacyjnym... plecak turystyczny 70 litrów na eleganckim stelażu.

Koledzy musicie mi wybaczyć  :lol:  z premedytacją chciałem wiedzieć jak to jest jebnąć takiego posta  :D
ciechu jestem na wakacjach na Helu wieć na picie jestem skazany sytuacją  :cool:
bart/seba popłakałem się przy twojej odpowiedzi :)))))))) a tak nie poważnie to co nie wyjadę na wycieczkę smr-rem :( może jednak założę kufry :D

ps. aczkolwiek brakuje mi zdania niektórych forumowiczów na temat smr z kuframi :D

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

8

Ja już mam to za sobą, przestałem się śmiać a teraz tylko czasem zapłaczę nad różnymi postami i tematami... mnie już na tym forum nie zdziwi nic :D  :D  więc jak najbardziej nie musisz się wstydzić, pytać by nie błądzić... rzecz ludzka :D  :D

9

dobre, dobre widok smr'a z kuframi był by - bezcenny ;)

10

a tankbaga nie lepiej?
da się to w ogóle przyczepić do takiego moto? to ma plastikowy czy metalowy bak? i w ogóle jest tam miejsce jakieś, utrzyma się?
;p

100% Supermoto

11

Wszystko sie da, trzeba tylko miec fantazje i pieniadze :)

http://motosyberia.com/galeria/2_11_35litrow/images/0004.jpg

sKills, faiTh & Madness :)

KTM 690 SMC

12

Ja jednak bym podziękował... ;)  przejechanie choćby 50 km w trasie typu droga ekspresowa na SMRze musi być wprost cudowne, to wygodne siedzenie, idealna pozycja, ochrona przed wiatrem, równe obroty silnika a na deser wymiana oleju silnikowego. ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

13

Matko Kochano!! Ja po 100 km na LC4 SM chciałem z płaczem do mamy wrócić...

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

14

690 SMC to może nie takie ekstremalne, ale 450 km da się zrobić w jeden dzień - sprawdzone organoleptycznie.
Co prawda pod koniec już brakowało na d...e  miejsc do siedzenia, ale nie jest źle.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

15 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-08-22 18:23:52)

Ja 3 h temu wrociłem z Wrocławia byłem ze znajomymi .
700 km na supermoto spokojnie wieksze wrażenie zrobił na mnie kupmel który sie uparł , ze dojedzie swoją zabytkową  MZ 251 haha no i jak powiedział tak zrobił. Polecam  :D

motoslide.com